Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Oamenii nesiguri stau mai mult timp pe Facebook

Un studiu recent ne arata ca persoanele care sunt nesigure pe ele, isi vor petrece mai mult timp pe retelele sociale precum facebook, twitter sau instagram, postand statusuri, fotografii, oferind like-uri sau comentand, in speranta ca vor primi atentia necesara.

Studiul relateaza existenta a doua tipuri de oameni pe facebook: cei care cauta foarte multa atentie si cei care sunt foarte extrovertiti.
Cei care cauta atentie au mereu tendinta de a posta tot felul de lucruri, in speranta de a primi inapoi feedback care sa le reintregeasca increderea de sine. De asemenea, tipul de feedback primit este foarte important in cazul acestor persoane, care sunt foarte sensibile.

Studiul arata ca aceste persoane se simt mult mai bine atunci cand primesc multe comentarii, like-uri sau altele lucruri si activitati de acest gen, ce au legatura directa cu propria persoana. De asemenea, se simt nervosi, frustrati sau deprimati, atunci cand continutul lor nu genereaza impactul dorit.

Astfel cercetatorii au demonstrat ca din cauza faptului ca acesti oameni nu primesc suficienta atentie, apreciere si iubire in viata reala, vor fi tentati sa o caute pe facebook.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu