Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa rezisti tentatiilor - Gadgetul Revolutionar


Stii ca nu este bine, insa nu poti cu niciun chip sa rezisti tentatiei! Dar daca ar exista un gadget care sa te ajute sa rezisti mai usor tentatiilor de zi cu zi?

Gadgetul despre care vorbim se numeste Kitchen Safe (sigur in bucatarie) si desi pare incredibil de simplu, este foarte util!

Kitchen Safe te ajuta sa blochezi inauntru tot felul de tentatii la care ar trebui sa rezisti, cum ar fi mancarea de fast food, ciocolata, telefonul, tigarile sau chiar banii.

Vezi si: Cum sa te lasi de fumat

Daca vrei sa te tii departe de o tentatie pentru o anumita perioada de timp, nu trebuie decat sa iei acel lucru si sa il introduci in acest dispozitiv, dupa care sa il inchizi si sa programezi cronometrul. Odata ce ai apasat butonul, nu vei mai putea sa deschizi acest recipient pana cand timpul nu ajunge la 0. Poti seta acest cronometru in orice interval intre 1 minut si 10 zile.

Kitchen Safe va reduce consumul de mancare nesanatoasa dar si obiceiurile proaste din cadrul casei. Singurul dezavantaj al acestui dispozitiv ar fi ca vine intr-o singura marime si astfel nu puteti inchide inauntru tentatii de dimensiuni mai mari. Daca sunteti curiosi de pret sau pur si simplu doriti mai multe detalii, gasiti aici produsul: Kitchen Safe.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu