Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

3 tipuri de prieteni pe care oricine ar trebui sa ii aiba

3 tipuri de prieteniCe te-ai face fara prieteni. Ei sunt cei care iti fac zilele mai frumoase si mai triste, care iti implinesc viata si totodata au grija de tine.

Adevaratii prieteni sunt la nevoie atunci cand doresti un umar pe care sa plangi sau cand pur si simplu cauti companie ca sa te distrezi. Oricum ar fi, iata care sunt cele trei tipuri de prieteni pe care oricine ar trebui sa ii aiba.

Prietenul care isi da interesul
Este acel tip de prieten care stie mereu ce faci si are grija sa tina o relatie stransa cu tine. Daca i se rupe o unghie sau ia un punct in plus la examen, te va suna imediat sa te anunte. Va vedeti destul de des, iar atunci cand nu va vedeti, obisnuiti sa vorbiti mult la telefon. Acest tip de prieten este bun sa il ai prin preajma, pentru ca mereu va sti cu exactitate ce probleme ai si cum ar putea sa te linisteasca.

Vezi si: cum inveselesti un prieten trist

Prietenul senin
Este acel prieten care indiferent de situatie, nu va fi afectat. Acesta niciodata nu va incerca sa deranjeze pe nimeni si mereu va fi total in afara subiectului. Acest tip de prieten va fi de acord cu orice decid ceilalti. Desi afara s-ar putea sa fulgere sau sa se intample un cutremur, acest prieten iti va zambi si te va lua in brate. Incearca totusi sa nu confunzi sufletul sau bun, cu ideea cum ca ar fi mai usor de pacalit. De asemenea, nu uita ca daca iti accepta foarte multe, nu trebuie pus la nesfarsit pe planul doi.

Prietenul cu mult umor
Acest prieten este greu de suportat daca esti o persoana mai tot timpul serioasa. Daca doresti insa o doza de buna dispozitie si vrei sa te simti mai bine, sa stii ca acest tip de prieten este ideal. Sunt convins ca ai unul chiar in grupul tau de prieteni.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu