Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tendinte in moda pentru 2015

Eşti curioasă să afli tendinţele în modă pentru anul 2015? Dacă vrei o schimbare în garderoba şi vrei să fii la moda, acest articol este perfect pentru tine.

ASIMETRIA


Anul acesta tronează asimetria când vine vorba despre decolteuri sau fuste. Caută ca decolteul tău să fie cât mai neconvenţional, adică nu un “V” banal sau ceva rotund. Încearcă să ieşi puţin din tipare. Acest lucru este valabil şi pentru fuste. Evită tradiţionalul tiv drept şi optează pentru ceva asimetric.


Fusta Mini Gri la 29 lei


ANII ’70

În primăvara acestui an, moda din trecut revine. Cea a anilor ’90 este depăşită de anii ’70, lucru la care foarte puţine dintre noi se aşteptau. Revin în forţă bluzele şi jachetele cu franjuri şi este tot mai căutată pielea de căprioară. Odată cu acestea, reapar şi jeanşii cu talie înaltă şi evazaţi. Deci fetelor, e vremea să scoateţi de la naftalină hainele acelea “demodate” pe care credeaţi că nu le veţi mai purta niciodată, pentru că ele sunt din nou în trend.


Jeans Stretch Bootcut la 74.9 lei
BLUZELE CU UMERII GOI

Aceste bluze au avut o perioadă în care au ieşit din modă. Dar iată că revin şi acest lucru nu poate decât să ne bucure. Dintotdeauna, umerii dezgoliţi ai unei femei au indicat senzualitatea şi în acelaşi timp misterul. Acest tip de bluze avantajează mai ales femeile cu şoldurile mari deoarece lasă impresia de lăţime a umerilor şi astfel dispare diferenţa dintre aceştia şi talie.


Top feminin, croi romantic la 89.9 lei

PANDANTIVELE MARI

Orice femei ştie că pentru a avea o ţinută completă, are nevoie de accesorii. În 2015 se poartă foarte mult colierele, dar nu unele obişnuite. Sunt la modă cele cu pandantive cât mai mari şi impunătoare. Acest lucru te ajută să completezi restul ţinutei şi să îi oferi un aer nonconformist.

Colier Kenneth Jane Lane


CURELE JUDO

Rămânând tot în sfera accesoriilor, vorbim acum despre curele. Aceste piese vestimentare nu s-au demodat niciodată, fiind practice şi în acelaşi timp chic. dar asta nu înseamnă că ne referim la curele clasice. Anul acesta sunt la modă curele în stil judo. Avantajul acestora este că îţi avantajează silueta şi le poţi asorta uşor la orice tip de haină.

Curea bej lata, dama la 14 lei
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu