Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Telefonul de 6000$ - Lamborghini 88 Tauri


Luxul capata o noua definitie, odata cu lansarea noului  Tonino Lamborghini 88 Tauri, un smartphone ce functioneaza cu Android.

Lamborghini revine pe piata telefoanelor mobile cu un nou telefon care doreste sa le surclaseze pe celelalte, prin nota de lux pe care o confera, designul fiind unul inedit. Nu trebuie sa va chinuiti sa va faceti remarcati cu acest telefon, pentru ca va iesi imediat in evidenta.

Sticla ce acopera ecranul este una speciala, impotriva zgarieturilor si este aceeasi sticla pe care Lamborghini o foloseste la productia masinilor.


Cat priveste specificatiile, ei bine, acestea sunt bune, insa nu suficient de bune pentru cat de mult costa acest telefon.
Lamborghini 88 Tauri dispune de Android 4.4.4. KitKat, o camera de 20 de megapixeli si una frontala de 8. Procesorul este de 2.3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 si de asemenea, dispune de 3GB RAM. La acesti bani, se putea si mai bine.


Bateria este de 3.400mAh iar memoria de 64GB. Telefonul este dualsim. Numarul pe piata al acestor telefoane nu este unul consistent, cei de la Lamborghini producand numai 1947 de modele, pentru a comemora anul in care compania a luat nastere.


Telefonul este destul de mare pentru doar 5inch, probabil si pentru ca este invelit in toate acele huse costisitoare. La atingere, telefonul este destul de colturos.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu