Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Folosești sclipici de față? Ai grijă!

Care sunt pericolele la care te expui daca folosesti sclipici de față.

Este la modă ca în ultima vreme, la petrecerile de notorietate, multe femei să folosească sclipici de față. De ce? E simplu, pot ieși în evidență mult mai ușor.
Desigur, în domeniul cosmeticii sclipiciul nu se folosește numai pentru față, motiv pentru care multe doamne și domnișoare îl folosesc la manichiură, pentru unghii false, unghii cu gel și asa mai departe. Astăzi ne vom axa numai pe ramura sclipiciului de față. Una peste alta, sclipiciul de față arată bine, folosit la momentul potrivit, însă vine cu pericolele sale.

Iata care sunt pericolele la care te expui atunci cand folosesti sclipiciul.

Iritarea ochilor
Sclipiciul de față are bucăți foarte mici și subțiri care pot intra oricând în ochii tăi, fără ca măcar să îți dai seama. Acest lucru poate duce la iritarea ochiului, la roșeață și la senzații neplăcute. Odată intrat în ochi, este destul de greu să îl scoți afară. Data viitoare când dorești să te dai cu sclipici, evită să o faci în zona ochilor, pe cât de mult este posibil, pentru că un tratament pentru ochi nu este chiar foarte ieftin.

Iritarea pielii
Ești alergică? Ai pielea sensibilă? Te înroșești repede? Noi te sfătuim să eviți sclipiciul de față dacă știi ca ai probleme cu pielea, sau măcar să nu te dai cu atât de mult. Sclipiciul de slabă calitate va cauza tot felul de alergii ale pielii. Desigur, daca pielea ta este foarte sensibilă, nu mai contează cât de scump este produsul, pentru că sunt șanse mari să te iriți oricum sau să îți apară diferite bubițe pe față. Ai mare grijă!

Poate fi înghițit
Dacă nu ești atentă, ai putea chiar să înghiti câteva din acele bucățele, care apropo, sunt toxice. Nu sunt sănătoase pentru piele, de înghițit nici nu mai încape îndoială. Din acest motiv, încearcă să nu lași produsele de acest gen pe mâna copiilor.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu