Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Flirtezi cu barbatul potrivit?

barbatul potrivit
Când o femeie flirteaza cu un bărbat, se poate gandi adesea și la o posibilă relație alături de acesta. Când vine vorba de un bărbat, lucrurile stau altfel.

Femeile sunt mai emoționale și tind să se implice destul de mult, încă de la început, spre deosebire de bărbați care văd totul ca pe un joc fără consecințe. Ca să fii sigură că vorbești cu bărbatul potrivit, iată ce trebuie să iei în calcul.

Să nu ai încredere în comportamentul său inițial
Nu îl lasă sa te impresioneze de la început, va face orice doar ca să te cucereasca, chiar și să nu fie el însuși. Acest început nu poate fi definit și e relativ, așa că numai tu știi pentru cât de mult timp îl vei testa. Dacă vezi că are răbdare și nu insistă, dacă nu își schimbă comportamentul pe parcurs și nu începe să fie agitat, înseamnă ca, cel puțin din acest punct de vedere, acel bărbat este în regulă.

Lasă-l să aștepte
Nu îi accepta primele propuneri și i-ați tot timpul din lume, așa cum am spus și mai sus. Bărbații urăsc să aștepte foarte mult, însă ajung să o facă, atunci când e vorba de femeia potrivită.

Doamnelor, poate va intereseaza si: Cum sa flirtezi cu ochii

Cunoaște-i familia
Este foarte important să îi cunoști familia și prietenii. Știi vorba aia, cine se aseamănă se adună. Va fi imposibil ca al său comportament să fie total diferit de cel al prietenilor, decât în cazul în care joacă teatru în fața ta. Vei ajunge să îl cunoști mult mai bine prin intermediul celor apropiați lui și vei afla cum îl văd aceștia. E foarte important să ai o imagine de ansamblu asupra lui.

Fă-l să-ți cunoască prietenii apropiați
Nu doar tu trebuie să îi cunoști pe prietenii lui, ci și el trebuie să îi cunoască pe ai tăi. Încearcă să ai prieteni de ambele sexe, întrucât vei avea nevoie de o părere cât se poate de neutră din partea lor. De asemenea, dacă plănuiești o întâlnire de acest gen, vei putea să îi testezi și gelozia, respectiv posesivitatea. Atenție! E important să asculți părerile prietenilor, însă tu ești singura care decide în privința bărbatului din viața ta. Nu te lăsa foarte mult influențată!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu