Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Esti un bun mincinos? Afla in 5 secunde!

esti un bun mincinosAfla in doar 5 secunde daca esti un mincinos priceput sau nu. Testul care iti va dezvalui daca te pricepi sa-i manipulezi pe altii.

Videoclipul de mai jos te va pune la incercare si iti va arata daca stii sau nu sa minti bine. Pentru persoanele care nu sunt cunoscatoare de limba engleza, iata si varianta scrisa, fara video.

Pasul 1: Traseaza cu degetul pe frunte, litera Q mare de tipar. Ai cinci secunde.

Pasul 2: Gata? Foarte bine. Acum, explicatia (pentru cei care nu se uita la videoclip in lb. engleza)


Daca ai desenat litera cu Q, cu codita inspre stanga ta, adica inspre dreapta celui care te priveste, inseamna ca esti constient de modul in care alti oameni te privesc. Asta inseamna ca esti fericit sa fii in centrul atentiei, esti extrovertit si totodata, esti un bun mincinos!

Daca ai desenat litera Q cu codita inspre dreapta ta, adica spre stanga celui care te priveste, inseamna ca esti o persoana introvertita si totodata un mincinos nepriceput, in mare parte din cazuri.

Asadar, daca vrei sa te distrezi cu prietenii, sau pur si simplu sa ii pui la incercare si sa vezi daca sunt sau nu buni mincinosi, testeaza-i punandu-i sa traseze litera Q, la fel ca in acest test.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu