Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa-ti impresionezi seful

Vrei sa iti impresionezi seful si nu stii cum? Iata cateva metode prin care poti sa iti impresionezi seful!

Conform unui studiu, sefii sunt sunt mult mai usor impresionati de catre angajatii care le salveaza timp si energie la locul de munca.

1. Este important ca atunci cand ai anumiti termeni limita de respectat, sa ii respecti. Termina-ti treaba in timpul alocat sau chiar mai repede si vei vedea cum seful tau va fi impresionat. De asemenea, in cazul unui esec, este important sa iti asumi responsabilitatea la fel cum ti-o asumi si atunci cand ai succes.

8 lucruri de stiut imediat dupa angajare

2. Fii pregatit tot timpul. Sefii isi apreciaza angajatii care sunt tot timpul pregatiti si stiu sa faca fata unor situatii noi sau inedite. Ii vei demonstra ca te dedici serviciului, ca esti motivat si ca ai incredere in fortele tale proprii. Acesti factori sunt importanti in cazul in care vrei sa obtii o promovare. Chiar daca trebuie sa schimbi un bec sau sa participi la o conferinta foarte importanta, trebuie sa te adaptezi situatiilor.

Cum sa fii mai productiv in 10 pasi

3. Eficienta este ceva ce sefii iubesc foarte mult. Sa fii eficient nu inseamna sa muncesti foarte mult, sa stai noaptea pana tarziu. De fapt, daca stai foarte mult sa muncesti ii vei da impresia ca esti extrem de ineficient si iti petreci mai mult timp la serviciu ca sa compensezi. Cei care vin mai repede la serviciu si incep devreme munca, sunt cunoscuti ca fiind oameni eficienti. Incearca sa fii si tu unul!

8 tipuri de angajati intr-o institutie

4. Vino cu idei noi si inventive. Ajuta-ti seful atunci cand este nevoie si demonstreaza-i ca esti un om de baza in firma lui. Fa-l sa se simta bine atunci cand vine cu masuri bune, chiar daca unele dintre ele au fost ideile tale.

Vezi si: 7 tipuri de oameni care ar trebui concediati

Urmeaza toti acesti pasi si cine stie, poate te asteapta o promovare. Atentie! Abordarile variaza de la caz la caz, un functie de temperamentul si personalitatea sefilor sau angajatorilor.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu