Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

BlackBerry dezminte zvonurile unei intelegeri cu SAMSUNG

blackberry cumparat de samsung
BlackBerry neaga povestea cum ca ar fi in discutii cu Samsung in ceea ce priveste viitorul companiei.

Toata marile companii vor sa cumpere BlackBerry si sa salveze ce odata era un gigant in ceea ce priveste telefoanele si totodata sa salveze intreaga tehnologie pe care acest magnat o detine la ora actuala. Este si normal, a fost o vreme cand era la moda sa detii un telefon blackberry, insa acele timpuri au apus demult. Telefoanele BlackBerry nu mai sunt la mare cautare, de cand cu explozia smartphone-urilor, pe piata de telefonie mobila.

Avand in vedere ca in ultima vreme canadienii au scos prea putine pe piata, in presa au inceput sa apara tot mai multe speculatii referitoare la viitorul companiei. In cele mai multe cazuri, se zvoneste ca BlackBerry urmeaza sa fie cumparat de catre o alta companie.

Dell a fost una dintre companiile care s-a aratat doritoare in a prelua acest brand, prima oara. Dupa Dell a urmat si Samsung pe lista, zvonindu-se ca vor prelua BlackBerry, insa in urma cu cateva zile, BlackBerry a sustinut o conferinta de presa, in care a dezmintit toate aceste discutii, declarand ca nu exista o intelegere cu Samsung.
Noi cei de la BlackBerry Limited suntem constienti de zvonurile care au aparut in presa, cum ca Samsung ne-a facut o oferta pentru a ne achizitiona.
BlackBerry nu a fost angajat in nicio discutie cu Samsung, cu privire la o posibila oferta de cumparare. Politica interna a companiei BlackBerry functioneaza pe ideea ca nu trebuie sa comentam aceste zvonuri sau speculatii, asadar in consecinta nu dorim sa discutam pe aceasta tema.
Desi BlackBerry a avut oportunitatea sa puna capat acestui subiect o data pentru totdeauna, acestia, dimpotriva, s-au concentrat doar pe zvonurile care implica direct magnatul Samsung, lasand loc speculatiilor vizavi de cine va achizitiona compania Canadiana.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu