Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Barbatii gospodari au parte de sex mai putin

Barbatii care fac treaba prin casa au parte de mult mai putin sex decat cei care nu fac asta deloc.

Intr-adevar, barbatii care isi ajuta sotiile la treburile casei, sunt minunati, insa acest lucru le afecteaza viata sexuala. Se intampla deoarece, femeile gasesc barbatii care fac aceste treburi considerate a fi feminine, mai putini atractivi din punct de vedere sexual.

barbatii gospodariUn studiu efectuat pe un esantion de 4500 de cupluri de varsta a doua, a scos la iveala faptul ca barbatii care fac mai multe treburi prin casa, ajung sa aiba parte de foarte putine partide de dragoste.

Dand cu mopul prin bucatarie sau spaland vasele, a ajutat la o mai buna intelegere intre cupluri, insa nu a sporit viata sexuala nicidecum, ci a inrautatit-o.
Studiul de asemenea a scos la iveala faptul ca barbatii performau treburi masculine intr-un procent de 55%, iar printre aceste treburi se enumerau si platitul facturilor sau mutatul mobilei.
Barbatii care se opreau din facut treburi casnice, ajungeau sa aiba de cu pana la 50% mai mult sex pe durata unei luni intregi, decat cei care faceau aceste treburi gospodaresti.

Concluzia este simpla: cuplurile care impart aceleasi sarcini in interiorul unei case, s-ar putea simti ca niste frati mai degraba, decat ca niste iubiti.

Acest studiu a fost publicat in jurnalul American Sociological Review.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu