Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 moduri prin care cainii isi arata dragostea

cum isi arata cainii dragoste
Cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului inca de mii de ani. Nu exista o legatura mai puternica pe Pamant intre oameni si animale, decat cea a unui am alaturi de cainele sau. Cainii sunt creaturi foarte fidele si adora sa isi arate dragostea, insa trebuie sa stim sa le descifram limbajul trupului.

Iata cateva moduri prin care caini isi arata dragostea fata de stapanii lor.

Dau din coada
De cele mai multe ori tindem sa credem ca acest semn este unul de fericire, insa nu este tot timpul adevarat. Intr-adevar, cainii dau din coada atunci cand isi vad stapanii, atunci cand ii scarpini pe spate, te joci cu ei sau ii lauzi. Chiar si asa, pentru a indica fericire si afectiune, coada trebuie sa fie ridicata pe verticala. Daca este undeva jos la orizontala, inseamna ca se teme de ceva anume sau nu este sigur pe el.

Te urmaresc
Sunt mai multe motive pentru care un caine te urmareste. Motivul principal ar fi acela ca vrea sa isi arate dragostea si sa fie in preajma ta cat mai mult timp.

Te ling
Acest obicei are mai multe intelesuri. Daca un caine te linge atunci cand il intampini, este un semn de afectiune. Prin lins, e ca si cum un caine te-ar pupa. Se simte mai aproape de tine si acesta e modul sau de a-si arata afectiunea. Atunci cand cainele te linge pe fata, este un semn de dragoste. Cainii tind sa linga mai mult fetele oamenilor atunci cand sunt pui. Acest obicei este deprins de la lupi, care ling fetele mamelor pentru a le avertiza ca le este foame si ca trebuie hraniti.

Saritul
Daca un caine incepe sa sara si sa se agite atunci cand te vede, inseamna ca este foarte fericit sa te vada. De multe ori cainii ne pot zgaria sau murdari, insa nu o fac in mod intentionat, insa pur si simplu asa isi arata dragostea.

Loialitatea
Cainii sunt foarte loiali fata de stapanii lor. Sunt printre cele mai loiale creaturi de pe Pamant. Un caine este in stare sa isi dea si viata pentru stapanul lui. Aceasta loialitate pleaca tot de la lupi. Motivul pentru care cainii sunt atat de loiali, e pentru ca sunt animale de haita, iar tu esti liderul haitei lor. Cand cainele si copilul tau sunt cei mai buni prieteni
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu