Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

3 remedii naturale pentru cearcane


Nu ai timp suficient ca să te odihnești? Ai cearcane și nu știi cum să scapi de ele? În acest articol îți vom prezenta 3 remedii naturale pentru cearcăne

Cartofi pentru cearcăne
Cartofii sunt extrem de benefici pentru tratarea cearcănelor. Aceștia dispun de proprietăți antiinflamatorii care ajută la vindecarea iritațiilor din jurul ochilor.
Ceea ce trebuie să faceți, este să puneți un cartof la grătar, apoi când este gata să extrageți pulpa acestuia, care va urma să fie plasată pe pleoapă. Țineți pulpa acolo timp de 15 minute și repetați acest proces în fiecare zi, fără abatere.

Castraveți pentru cearcăne
Castraveții dispun de agenți de răcire, ca să-i numim așa, cu proprietăți astringente ce au rolul de a trata umflăturile sau cearcănele.
Ceea ce trebuie să faceți este să plasați câte o felie de castravete pe fiecare dintre ochi, pentru 5 sau 10 minute.

Ceai verde pentru cearcăne
Am vorbit și în alte articole despre ceaiul verde sau despre beneficiile pliculețelor folosite de ceai verde. Acesta are rolul de a liniști iritația și de a reduce umflăturile ochilor.
Puneți la fiert două pliculețe de ceai verde, pentru 3-5 minute. După ce este gata ceaiul, îl puteți consuma, însă noi avem treabă de această dată numai cu pliculețele. Așteptați ca acestea să se răceasca puțin, apoi plasați-le pe câte un ochi. Mențineți acolo pliculețul până când s-a răcit de tot.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu