Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

TOP 10 cele mai mari vase de croaziera din lume

1. Freedom of the seas 
Acest vas de croaziera este manageriat de catre Royal Caribbean International. Vasul dispune de multe facilitati, printre care un parc acvatic pentru copii, un cinema 3D, un patinoar si chiar un spa. Vasul suporta o capacitate de pana la 4370 de oameni.
2. Allure of the seas
Acesta este unul dintre cele mai mari vase de croaziera din lume, daca ne referim la dimensiuni.
3. Explorer of the Seas
De asemenea, pe lista cu cele mai mari vase de croaziera din lume. Capacitatea acestui vas este de 3114 de pasageri. Atunci cand este incarcat cu pasageri, vasul cantareste 137308 tone.
4. Liberty of the Seas
A fost lansata in luna Mai a anului 2007. O nava de croaziera foarte lunga, cu o capacitate de pana la 3634 pasageri, serviti de un echipaj format din 1360 de oameni.
5. MSC Fantasia
O nava de croaziera cu origini italiene. Vasul cantareste 133500 de tone, atunci cand este umplut cu pasageri si e cea mai mare nava a celor de la MSC Cruise.
6. MSC Preziosa
Un vas detinut tot de catrei cei de la MSC Cruise. Vasul masoara o lungime de 333 metri si o latime de 38 metri. Pe acest vas puteti gasi pe langa un Spa chiar si un Casino.7. Norwegian Epic
Al treilea cel vas de croaziera din lume, ca marime. Poate sa suporte o capacitate de pana la 4100 pasageri si membri de echipaj. Acesta cantareste in total 155873 tone si apartine companiei Norwegian Cruise Line.8. Oasis of the Seas
Vas de croaziera ce apartine companiei Royal Caribbean International. Este atat de mare incat poate suporta o capacitate de 6296 oameni. Acesta a fost cel mai mare vas de croaziera din lume, pana in anul 2010.
9. Regina Maria 2
Queen Mary 2 este o nava numita dupa Regina Elisabeta a II-a. Capacitatea acestui vas este de 3056 pasageri.10. Royal Princess
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu