Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Terapie cu melci

Stiai ca terapia cu melci este ultimul ragnet in materie de tratamente?

Initial, acest tip de tratament a pornit din zona Japoniei si a Coreei, insa in timp, a devenit popular in toata lumea.

Ce reprezinta terapia cu melci?
In primul rand, acesta este un tratament anti-imbatranire. In general, melcii sunt pozitionati pe pielea de pe fata, lasand in urma o substanta care omoara celulele moarte si de asemenea ajuta la curatarea porilor. Aveti grija, acest tratament reduce calitatea bronzului de pe fata dumneavoastra.

Aceste terapii au fost greu de implementat la inceput, in special in tari precum Japonia, China sau India pentru ca oamenii nu prea suporta ca diferite animale sa se tarasca pe fata lor. Exista deja pe piata diferite creme care contin substante extrase de la melci sau de la lipitori. Toate acestea sunt aprobate la nivel international. Chiar si asa, este mult mai eficient, daca se folosesc direct pe piele aceste lipitori sau acesti melci.

Persoane care au incercat aceasta terapie, au declarat ulterior ca este o senzatie unica si ciudata la inceput, cand simti ca ti se misca ceva pe fata. Terapiile tin in jur de 30 de minute si sunt completate in general de masaje si tehnici spa de relaxare. Tratamentul are rolul de a elimina pielea moarta si de a da pielii dumneavoastra un aspect mai placut. Diferenta se va simti imediat.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu