Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Slabesti sau te ingrasi de la STRES?

stresul ingrasa slabeste
Ce faci atunci cand esti stresat? Te ingrasi sau slabesti? Tu din care categorie faci parte?

Sunt foarte multe persoane care castiga in greutate atunci cand sunt stresate, insa exista si o alta categorie de oameni, care slabesc pe fond nervos. Toate acestea depind in functie de cum reuseste fiecare individ sa gestioneze situatia.

Doctorii spun ca hormonul de stres este responsabil pentru acest lucru. Stresul neincetat si grijile de zi cu zi, pot cauza oamenilor probleme foarte mari, care pun viata in pericol.

Stresul ingrasa?
Prea multi hormoni de stres, vor duce la o incetinire a metabolismului, ceea ce va duce, evident, la o luare in greutate mai mare ca de obicei.

Va recomandam sa evitati pe cat posibil alimente precum, pizza, paste, burgeri, ciocolate, inghetate si asa mai departe.

De asemenea, prea mult stres va poate face sa deveniti diabetici, sau sa aveti probleme cu inima.
Continuati sa faceti exercitii fizice. In general, persoanele stresate folosesc oboseala si durerile de cap ca pe o scuza ca sa nu faca exercitii. Noi va recomandam sa nu va abateti de la programul dumneavoastra de exercitii.

Stresul slabeste?
De multe ori, pierderea greutatii poate fi chiar mai grava decat castigarea in greutate.
Acest lucru se intampla deoarece multe persoane nu au pofta de mancare atunci cand sunt stresate. Va recomandam sa aveti grija, desi nu va este foame, trebuie sa consumati alimente.
Slabitul pe baza de stres, pe fond nervos, poate duce la depresie si anxietate.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu