Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Exercitii pe care sa le faci in masina

exercitii masina
Esti blocat in trafic, la o ora de varf, si nu stii ce sa faci ca sa treaca timpul?

In loc sa stai pe telefon sa vezi ce s-a mai intamplat pe retelele de socializare, ai putea sa faci cateva exercitii fizice.

Exercitii pentru coloana
Din pozitia de stat normal in scaun, aplecati-va usor in fata cu capul inspre volan. Dupa ce v-ati intins cat ati putut de mult (in functie de spatiu) mentineti pozitia pentru 5-10 secunde, apoi reveniti incet. Repetati acest proces de cateva ori. Acest exercitiu este bun pentru spate.
De asemenea, puteti face acelasi tip de exercitiu, arcuindu-va trunchiul inspre stanga sau dreapta.

Exercitii pentru brate
Asezati-va palmele pe volan, la ora 10 si ora 14. Tineti bine de volan si incercati sa faceti flotari prin impingerea pieptului in fata, in timp ce va indoiti coatele. Repetati acest exercitiu de minim cinci ori. Acest exercitiu ajuta la eliminarea tensiunii adunate la nivelul umerilor.

Exercitii pentru gat
Rasuciti gatul spre stanga, mentineti cinci secunde, reveniti. Repetati acest proces de cinci ori, apoi schimbati si rasuciti gatul spre dreapta.
Spatele drept, aplecati gatul inspre umarul stang, pana cand urechea atinge umarul, apoi mentineti pozitia pret de cinci secunde. Reveniti. Acum, repetati pasii si pentru partea dreapta.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu