Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

CONCURS 1

CONCURSUL S-A INCHEIAT

CASTIGATORI

Extrasul cu numarul 1: Ciocoiu Cristinel yahoo
Extrasul cu numarul 2: Cutza 4 yahoo
Extrasul cu numarul 3: ibaciu6 gmail
Extrasul cu numarul 4: Adina Gavriloi

In aceasta ordine isi vor alege premiile, au la dispozitie 48 de ore sa raspunda la email, sau daca nu, in locul celui care nu raspunde, va fi extras un alt participant.

Avem insa si premii de consolare pentru cei care nu au castigat, urmand in saptamanile viitoare sa le dam si pe acestea, asa ca stati pe aproape ca sa le prindeti.

Castiga -LA ALEGERE- Casti cu MINIONI, un COSTUM PANDA sau Mouse-uri Wireless.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este:
1. Sa dai like paginii noastre de facebook
2. Sa distribui poza de concurs (aceasta sau aceasta) cu textul “castiga casti cu minioni, un costum panda sau mouse-uri wireless”. Poza trebuie distribuita catre public sau prieteni.
3. Sa te abonezi la newsletterul nostru.
(vezi in partea dreapta sus)

Nerespectarea acestor pasi duce la neinscrierea sau descalificarea din concurs. In cazul in care participantul si-a retras like-ul, a distribuit “privat” sau s-a dezabonat de la newsletter, va fi descalificat si nu va mai putea participa la concursul in desfasurare, sau la concursurile viitoare.

PERIOADA DE DESFASURARE: 6 Decembrie 2014 - 6 Ianuarie 2015.

La finalul concursului vor fi alesi trei castigatori, prin tragere la sorti, folosind sistemul random.org. Castigatorul poate alege ce premiu doreste sa primeasca. Avem 5X Casti cu Minioni, 3X Mouse-uri wireless, 1X Costum Panda. (Un singur premiu /castigator. Adica 1x casti cu minioni, 1x mouse wireless, 1x costum panda.)

Va reamintim ca fiecare castigator poate alege UN SINGUR PREMIU, nu mai multe, indiferent de stoc. Daca un castigator doreste sa aleaga un premiu care NU mai este pe stoc (ex: costumul panda, in cazul in care un castigator extras mai devreme alege acest premiu), isi va alege un alt premiu, din cele ramase in concurs. 

Intreaga tragere la sorti va fi filmata, vom arata toate adresele inscrise in concurs iar castigatorii vor fi anuntati public, la sfarsitul concursului. Castigatorii vor fi anuntati public atat pe site-ul nostru, cat si pe pagina noastra de facebook. Cel care castiga are la dispozitie 48 de ore sa confirme premiul, pe adresa de email furnizata si sa ofere datele necesare (adresa, nr de telefon etc.) pentru a putea sa ii livram premiul, in mod contrar, va fi extrasa o alta persoana.
Premiile vor fi expediate prin posta romana.

Termeni si conditii concurs:
1. Fiecare concurent se poate inscrie o singura data per/concurs cu un singur profil de facebook si o singura adresa de email. Acestea trebuie sa fie reale, sau in caz contrar, acesta va fi descalificat.
2. Adresa de email trebuie confirmata, dupa ce utilizatorul s-a inscris la concurs, altfel adresa nu va aparea in lista de abonati si nu va fi inscris la concurs.
3. Ne rezervam dreptul de a schimba regulile concursului fara ca participantii sa fie anuntati in mod prealabil, in cazul unor situatii exceptionale.
4. Nu suntem raspunzatori in cazul in care posta romana intampina probleme in a expedia cu succes pachetul, sau acesta ajunge intr-o stare diferita fata de forma originala, la destinatar.
5. Adresele de email inscrise in concurs nu vor fi folosite de terte parti, ci doar de site-urile sfaturideviata.ro si filmuldeazi.ro pentru oferte promotionale, la o perioada variata de timp. Nu vom trimite emailuri niciodata mai des de o saptamana.
6. Ne rezervam dreptul de a descalifica orice persoana pe care o suspectam de frauda.

Concursuri Online
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu