Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cele mai periculoase cai ferate din lume

1. Ruta Chennai Rameswaram

Ruta Chennai Rameswaram este o cale ferata foarte frumoasa, plasata pe Podul Pamban. Acest pod a fost primul pod indian pe apa, si a fost construit in anul 1914. Acesta are aproximativ 7 kilometri lungime.


2. Ruta White Pass si Yukon

Aceasta ruta este una dintre cele mai populare din lume. A fost construita in anul 1898, are o inaltime de 3000 de metri si o lungime de peste 30 de kilometri.
3. Ruta Aso Minami

Una dintre cele mai periculoase din lume. Ruta trece printr-o regiune japoneza de vulcani activi. In cazul unei eruptii, lava ar putea arde padurea si chiar topi cu totul calea ferata.4. Calea ferata Georgetown

Aceasta cale ferata este pur si simplu groaznica. E localizata in Muntii Stancosi, Colorado, Statele Unite si are aproximativ 7 kilometri lungime.
5. Calea Ferata Kuranda Scenic

O ruta foarte periculoasa. A fost construita intre 1882 si 1891. Locurile pe care le strabate aceasta cale ferata sunt magnifice, cu peisaje naturale superbe, motiv pentru care i s-a oferit acest apelativ de "scenic".6. Quteniqua Choo-Tjoe

A luat nastere in anul 1928 si a functionat pana in 2009. Acesta lega orasele George si Knysna de Western Cape, Africa de Sud.7. Calea Ferata a Mortii

Cunoscuta si sub numele de Burma Railway, aceasta cale ferata din Tailanda avea 415km lungime si facea legatura cu Bangkok. Calea ferata a functionat intre 1943 si 1947.
8. Tren a las Nubes 

Tren de las Nubes sau Tren a las Nubes este un tren de turisti, ce este situat in provincia Salta din Argentina. Acesta cale ferata a fost conceputa in anul 1932 si nu a mai circulat niciun tren pe ea din 1948.
Nu uita sa dai like & share daca ti-a placut articolul!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu