Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

10 Alternative DropBox GRATUITE

Spatiul Dropbox pentru un cont gratuit este de 2GB, in momentul de fata. Stiai insa ca exista si alte servicii gratuite, care ofera mai mult?

Tehnologia evolueaza de la o zi la alta. Foarte multi internauti folosesc in ziua de astazi dropbox pentru a-si pastra cat mai multe fisiere, in cazul in care nu mai au spatiu pe telefon, tableta sau pc. Desi nu va recomandam sa urcati pe internet fisiere personale, pentru ca nu sunt in siguranta oriunde ar fi ele, va putem oferi cateva alternative la dropbox, in cazul in care nu mai aveti spatiu de depozitare.


1. OneDrive
Un cont gratuit pe OneDrive reprezinta 15GB de spatiu pentru fisiere, fotografii sau orice altceva poate sa va treaca prin cap. OneDrive iti permite de asemenea sa editezi, sa creezi sau sa distribui fisiere prin intermediul platformei lor.

2. Google Drive
La fel ca in cazul OneDrive, GoogleDrive ofera 15GB de spatiu. Cu toate acestea, spatiul este impartit pe bucati, intre Gmail, G+ si Google Fotografii. Pentru o anumita suma, acest spatiu de stocare se poate mari. Majoritatea utilizatorilor de gmail nu ajung sa foloseasca niciodata mai mult de 50%, dar cine stie...

3. Box.com
Acest serviciu va ofera 10GB spatiu gratuit. Functioneaza ca iCloud, pe principiul ca va urca pe contul dumneavoastra de box.com, toate fisierele de pe telefon. Din pacate, nu puteti distribui fisiere mai mari de 250mb.

4. Team Drive
Tot 10GB spatiu va ofera si acestia. Team Drive este foarte bun atunci cand vreti sa transferati fisere de pe un calculator pe altul. Puteti de asemenea sa va puneti o securitate pe fisiere, iar astfel sa decideti cine are acces si cine nu, la fisierele dumneavoastra.

5. Amazon Cloud Drive
Spatiu de 5GB. Puteti adauga fotografii de pe telefon sau tableta. Puteti sa accesati contul de pe orice platforma. Ceea ce este interesant cu acest sistem e ca atunci cand stergeti o fotografie de pe telefon, aceasta inca poate fi regasita pe Amazon Cloud.

6. Wuala
Un spatiu de stocare de 5gb, dar ceea ce este speciala la wuala, e ca va incripteaza fisierele inainte sa le urce pe server. Un alt beneficiu ar fi acela ca parola dumneavoastra nu este transmisa niciodata, nici macar angajatilor Wuala. Backupul lor este de asemenea unul de calitate, asadar nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care stergeti un fisier din greseala.

7. Cloudme
Cloudme.com va pune la dispozitie 19GB de spatiu. Din pacate, fisierul maxim poate sa fie de 150mb, asadar, parca acei 19GB nu mai suna atat de frumos. Ceea ce e frumos la CloudMe e ca va permite sa aveti propriul desktop in interiorul platformei.

8. Cx.com
Spatiu de 10gb. Este accesibil de pe orice platforma si are o functie care permite o colaborare de grup, intre membrii cx.com.

9. Sugar Sync
Spatiu de stocare de 5gb. Va permite sa alegeti ce fisiere sa sincronizati cu ce dispozitive. Sugar Sync este foarte usor de folosit de pe orice dispozitiv.

10. SpiderOak
Va pune la dispozitie 2GB spatiu gratuit, si inca 100GB daca platiti 10 dolari pe luna. SpiderOak promite un sistem de back-up foarte performant. Totul este protejat de parole, asadar nu trebuie sa iti fie teama ca cineva iti va vedea fisierele fara permisiune.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu