Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Medicamentul ce reface inima dupa infarct

medicament infarct inima
Infarctul nu este ceva din care corpul sa isi revina prea usor, iar de cele mai multe ori, acesta este fatal. Infarctul poate surveni pe fondul unui stil de viata nesanatos sau agitat. In urma unui infarct suferit, inima are nevoie de anumite celule care au rolul de a forma noi vase de sange, necesare pentru refacerea acesteia.

Pe baza acestor informatii, o echipa de cercetatori a facut investigatii mai amanuntite, pentru a afla cum putem sa ajutam inima sa se vindece mai repede. Acestia au descoperit metode medicale prin care sa ne putem reface dupa un infarct miocardic, mult mai usor.

Este cunoscut faptul ca daca vom creste numarul de vase de sange in cazul unei inimi ce a suferit recent un infart miocardic, vom creste sansele acesteia de a se reface mai repede si de a se vindeca. - a adaugat unul din membrii echipei.

Cercetatorii au descoperit astfel, un mecanism molecular care, administrat in mod corect, ajuta inima sa se vindece mult mai repede. Studiul a fost publicat pe pagina web a celor de la nature.com.

Medicamentul inca nu are un nume si nici nu a fost scos pe piata. Nu se stie cat timp va mai dura pana cand va fi produs in masa, in cazul in care se va intampla acest lucru in viitor. Speram ca va primi permisiunea de a iesi din laborator si nu va fi tinut in secret, ca multe alte medicamente ce au rolul de a trata aceste boli delicate.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu