Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

De retinut cand cumperi o casa sau un apartament

cumpararea unei case apartament

Anii trec, tineretea se duce, si ai nevoie de o casa sau de un apartament in care sa te muti impreuna cu familia ta. Este insa dificil sa iti alegi locul unde vei sta, mai ales cand toate lucrurile par roz la inceput. Ma rog, toate in afara de suma pe care ar trebui sa o achiti.

Nu cumpara nimic ce pare incredibil
Daca pare prea frumos ca sa fie adevarat, probabil asa si este. Totul vine cu un pret, in special comfortul casei tale. Daca pretul este mult prea mic ca sa fie adevarat si proprietatea arata mai bine decat te asteptai, incearca sa afli mai multe informatii despre aceasta. Ceva poate fi la mijloc. Inainte sa cumperi, asigura-te ca verifici totul din contract si absolut tot ce tine de aceasta proprietate, ca sa nu te poata insela nimeni.

Ai grija la vanzatorii agresivi
Atunci cand te vei decide sa cumperi ceva, cel mai mult te vor enerva agentii de vanzari care sunt agresivi. Desi sunt enervanti, acestia reusesc sa vanda pentru ca insista foarte mult si pun presiune pe tine. Daca vezi ca agentul de vanzari este mult mai agresiv decat e cazul, refuza-l pur si simplu. Acesta va insista foarte mult doar cand afacerea este foarte profitabila pentru el si cand tu poti sa iesi in pierdere.

Ai incredere in instinctele tale
Acestea sunt cele mai importante, mai ales cand nu poti avea incredere in nimeni altcineva. Daca simti ceva suspect, nu incheia nicio afacere. Daca in timpul negocierilor simti ceva care nu este in regula, opreste tranzactia.

Fii atent cu actele
Asigura-te ca primesti toate detaliile si actele necesare atunci cand te hotarasti sa cumperi proprietatea. Daca ti se prezinta prea putine acte sau prea multe, acte care sunt irelevante, trebuie sa iti pui niste semne de intrebare si sa te gandesti daca nu cumva agentul de vanzari doreste sa te insele.

Evita intelegerile rapide
Daca totul se intampla mult prea repede, cu siguranta ca nu e bine. Nu te grabi atunci cand sunt multi bani implicati la mijloc. Analizeaza totul cu atentie si verifica tot ceea ce este nevoie inainte sa cumperi o proprietate. Consulta avocati si contabili, inainte de a lua o decizie.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu