Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

De ce sunt femeile atrase de baietii rai?


Femeie frumoasa, cuminte, timida. Ai crede ca e perfecta pentru tine, care si tu pari sa ai aceleasi calitati. Sa fie oare asa? Paradoxal, oricat de cuminte ar parea o femeie, ea va fi mereu atrasa de un baiat rau, chiar daca stie ca nu ii va fi bine langa acesta, insa adrenalina o face sa nu se poata abtina.

Chiar si asa, de ce nu pot femeile sa se abtina deloc atunci cand vine vorba de baieti rai? Ele stiu ca acestia le vor rani si ca eventual vor renunta la ele pentru altcineva, dar chiar si asa, vor sa guste din fructul pacatului. Sa ii atraga oare aceasta superficialitate a baietilor? Sa fie oare din mila? Sa fie oare o ambitie feminina, din incercarea de a fi ea cea care il schimba in bine?

8 motive pentru care femeile sunt mai atrase de barbatii amuzanti

Psihologii spun ca aceste lucruri se petrec in cazul persoanelor care sunt dominate de emotii. Acesti baieti rai nu sunt de fapt atat de manipulanti precum par, de fapt, sunt chiar adorabili atunci cand se comporta normal si se dedica in totalitate fetei. Pana la urma, chiar si rautatea aceasta este manifestata in urma unui complex suferit la un moment dat in viata. Motivul pentru care acesti baieti rai sunt rai, e pentru ca se asteapta mereu sa primeasca la fel de multe sentimente pe cate ofera. Cand nu se intampla asta, instinctul de baiat rau se activeaza.

Ceea ce se intampla in creierul acestor baieti este simplu. Aceste persoane sunt de fapt foarte sensibile, iar cand emotiile ii cuprind, o iau razna si cedeaza impulsului. Trebuie sa retii faptul ca aceasta nu este o problema mintala, ci una de comportament. Acesti baieti isi arata partea rea, abia atunci cand sunt raniti sau cand nu li se raspunde la sentimente, pentru ca in rest sunt niste persoane foarte deschise.

10 diferente dintre un barbat si un baiat

Chiar daca fiecare baiat rau are partea lui de bunatate, lucrurile nu trebuiesc confundate. Acestia sunt buni ca iubiti, pentru o perioada, insa nu si ca soti. Un sot adevarat si un barbat familist poate fi gasit doar in acel tip de barbat bun, sau dupa cum spune o vorba din popor, un barbat la casa lui. Un sot nu trebuie sa fie imprevizibil si nici imatur, mai ales ca adesea situatia va cere mult tact si diplomatie.

In concluzie, observam cum femeile sunt atrase de baietii rai pentru ca acestea simt ca ei pot fi buni doar pentru ele, crezand si sperand intr-o iubire unica si sincera. Cu toate acestea, acesti baieti sunt imprevizibili, si o relatie alaturi de ei pe langa ca e periculoasa, poate provoca si traume psihice sau emotionale. In cazul in care doriti o relatie serioasa cu cineva, alegeti un barbat echilibrat care stie ce doreste de la viata.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu