Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Capsunele nu albesc deloc dintii

capsunele nu albesc dintii
Probabil ca ai citit deja in alte parti sau poate chiar pe sfaturideviata.ro, de ce nu, ca exista anumite metode naturale de albire a dintilor. Printre aceste metode naturale se numara si fructele, care pot sa albeasca dintii prin simpla combinatie cu o mixtura de carbonat de sodiu.
Conform ultimului studiu aparut totusi, se pare ca o asemenea metoda nu functioneaza neaparat tot timpul.

Capsunele in combinatie cu bicarbonatul de sodiu nu produc de fapt nicio albire a dintilor, ci doar elimina bacteriile de la suprafata, cele superficiale.
Singurul beneficiu pe care il are aceasta combinatie este aceea ca face dintii sa para mai albi doar pentru ca inlatura ceea ce se acumuleaza pe placa dentara.

In primul rand, motivul pentru care capsunele nu sunt la fel de eficiente in albirea dintilor la fel ca alte fructe, este pentru ca nu sunt bogate in mult peroxid de hidrogen, un element cheie care sta la baza multor produse de albire a dintilor.

De asemenea, nici alte fructe precum merele sau lamaile, fructe la fel de populare cand vine vorba de albirea dintilor, nu contin peroxid de hidrogen, asta insemnand ca si ele au efecte temporare.

Pentru realizarea acestui studiu, cercetatorii au comparat mixtura de bicarbonat de sodiu cu capsune, facuta in casa, cu alte remedii, respectiv produse profesionale de albire a dintilor. Concluzia a fost ca dintii spalati cu mixtura de praf de copt nu s-au dovedit deloc mai albi la o privire mai atenta.

Chiar si in conditiile date, noi va recomandam sa nu renuntati la aceste metode traditionale, deoarece aceste informatii pot proveni si pe anumite surse false, care doresc sa imbogateasca putin (mai mult) buzunarul companiilor care produc produse de albire a dintilor. In fond si la urma urmei, tot natura stie sa isi faca treaba mai bine.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu