Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Beneficiile fructelor si legumelor albastre

beneficii fructe legume albastre
Albastru. Culoarea cerului si a apei. Este o culoare situata in spectrul culorilor intre violet si verde.
Studiile arata ca albastrul este adesea asociat cu armonia, implinirea, linistea, increderea, infinitatea, imaginatia, raceala si uneori cu tristetea. Culoarea albastra este una din cele mai preferate culori de oamenii de pe tot globul pamantesc.

Exemple de albastru putem gasi in natura peste tot: in apa, pe cer, in flori, la animale, dar cel mai important, in cazul nostru, in fructe si legume.
Astazi vom descoperi care sunt beneficiile nutritionale ale fructelor si legumelor de culoarea albastra.

Haideti sa vedem prima data, ce contin acestea:
In primul rand, contin foarte multi antioxidanti care beneficiaza de proprietati antiinflamatorii ce ajuta in reducerea riscului bolilor cardiovasculare, a obezitatii dar si a diabetului.

Acesti antioxidanti au si proprietati antiimbatranire si previn aparitia anumitor boli. De asemenea, colesterolul de care nu avem nevoie este redus, iar cancerul si Alzheimerul pot fi de asemenea prevenite, odata cu consumul acestor legume si fructe de culoare albastra.

Per total, toate acestea ajuta la imbunatatirea sanatatii, prevenirea anumitor boli si stimularea longevitatii. Acestea sunt bune chiar si pentru memorie.

Cele mai bune fructe si legume de culoare albastra:
Afine, mure, vinete, smochine, prune, stafide si varza violet.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu