Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa treci peste gelozie

cum sa treci peste gelozie
Desi este o stare naturala si de multe ori fireasca, gelozia iti poate face rau relatiei. Iata cateva metode prin care poti sa tii cumva gelozia sub control.

Desi este bine sa fii posesiv atunci cand vine vorba de persoana pe care o iubesti, trebuie sa stii pana unde poti intinde coarda. Oamenilor le plac partenerii gelosi pana la un punct, pentru ca gelozia inseamna iubire, inseamna atasament si trebuie sa recunoastem ca putina gelozie nu strica niciodata. Cu toate acestea, de la un anumit punct incolo gelozia poate deveni insuportabila. Iata ce trebuie sa ii comunici partenerului de viata atunci cand pur si simplu simti ca nu iti mai poti tine emotiile in frau.

Spune-i ceea ce simti, spune-i ceea ce nu iti place, ceea ce te deranjeaza, insa fii rezonabil. Daca stai si suferi in tacere faci cea mai mare greseala pentru ca partenerul tau nu va sti cum sa te ajute si care sunt motivele pentru care suferi. Aminteste-ti ca nu trebuie sa dai drumul la furtunul cu gelozie de fiecare data cand iubitul sau iubita ta face ceva.  Daca recurgi la sinceritate, cu siguranta ca persoana va intelege mai bine care este problema si va dori sa cadeti la un compromis impreuna, pentru a nu va fi afectata relatia.

Fii deschis si accepta-i prietenele sau prietenii. Cu siguranta ca s-ar putea sa treci peste gelozie daca ajungi sa ii cunosti mai bine pe acestia. Nu sunt multe cazurile, insa poate exista o prietenie sincera intre un barbat si o femeie, fara sa fie interese ascunse la mijloc.

Persoanele geloase sufera de aceasta problema a posesivitatii si datorita faptului ca nu au incredere in nimeni sau pentru ca sufera de o mare sensibilitate emotionala.

Mereu cand simti ca esti gelos si ca sangele ti se urca la cap, incearca sa transmiti intr-o maniera calma, persoanei iubite, ceea ce simti. Poate ca nu va intelege tot timpul, dar daca ii spui frumos, va incerca sa faca un compromis si sa nu iti mai dea la fel de multe motive de gelozie.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu