Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa evadezi dintr-o intalnire esuata

intalnire plictisitoare esuata
Te-ai pregatit mult pentru intalnirea asta si te-ai aranjat cum se cuvine. Abia ai asteptat sa il intalnesti si te-ai gandit mereu la lucrurile despre care sa vorbiti la intalnire. Chiar si asa, se pare ca el este foarte foarte plictisitor si ca nu aveti foarte multe in comun. Nu ii place sa vorbeasca prea mult si niciunul dintre voi nu se simte foarte confortabil. Pentru a mai salva putin din timpul pierdut, atat al tau cat poate si al lui, iata ce scuze poti sa inventezi.

Te suna seful
Schimba numele unui prieten din agenda in "seful". Inainte sa mergi la intalnire roaga acest prieten sa te sune in mod repetat in cazul in care ii trimiti vreun mesaj. Astfel, daca intalnirea ta chiar nu decurge asa cum te asteptai, acesta te poate suna de mai multe ori. Nu ii raspunde primele doua dati, ci doar a treia oara, iar atunci vorbeste natural si da-i impresia partenerului de intalnire ca este ceva foarte important care trebuie rezolvat urgent. Vezi si: Ce sa nu faci la prima intalnire

Te doare capul, te simti rau
Nu este deloc dificil pentru o femeie sa se prefaca si sa spuna ca ar avea anumite dureri. Barbatii oricum nu inteleg si nici nu vor pune prea multe intrebari. El va nu va avea idee ce probleme de sanatate ai tu, asa ca in cele mai multe din cazuri nu va banui nimic si se va oferi sa te conduca pana acasa. Incearca totusi sa spui ca nu ai vrea sa pleci si ca ti-ai dori sa mai ramai putin, insa chiar te simti foarte rau si nu ai de ales.

Urgenta
Insceneaza o urgenta. Convinge-l ca ceva foarte grav s-a intamplat. Atunci cand primesti un mesaj sau un telefon, prefa-te ca esti socata, ca s-a intamplat ceva incredibil si ca trebuie sa fugi repede intr- acolo. Nu uita sa pari tensionata. 100 intrebari de pus la o intalnire

Fugi
Prefa-te ca mergi la baie, sau pur si simplu iesi putin afara spunand ca ai ceva de vorbit la telefon. Cand ai plecat de la masa, ai si disparut, fara sa mai dai un semn. Da, este foarte urat insa poti sa aplici chiar si aceasta metoda. Ai grija sa nu ai prea multe bagaje la tine ca sa poti scapa usor.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu