Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum lenea iti afecteaza relatia

cum lenea iti afecteaza relatia
Lenea este periculoasa din mai multe puncte de vedere. Lenea iti poate afecta viata personala, relatiile cu ceilalti, sanatatea si chiar relatia de cuplu.

Desi este comod, amuzant si simplu sa lenevesti, trebuie sa tii cont totusi de lucrurile importante din viata ta, de lucrurile care conteaza cu adevarat. In urma unor studii, s-a observat faptul ca barbatii lenesi nu se simt confortabili intr-o relatie odata ce au terminat de facut acea parte grea, care consta in cucerirea si abordarea femeii. S-a observat cum, dupa ce femeia era cucerita, barbatul nu mai simtea nicio nevoie sa o cucereasca in fiecare zi, lasand relatia sa mearga de la sine, ajungandu-se eventual la o ruptura.

Intr-o relatie trebuie sa se investeasca in mod constant, altfel se ajunge la faliment, exact ca in afaceri. De asemenea, trebuie sa stii ca un lucru stricat si reparat la loc nu va mai fi niciodata cum era la inceput.

Femeile in schimb nu sunt asa. Femeile se schimba constant si incearca sa fie mereu frumoase si ingrijite pentru barbatii lor. Femeile investesc mereu si isi dedica mare parte din timp pentru ca persoana iubita sa fie fericita. Asta nu inseamna ca femeilor le pasa si barbatilor nu, doar ca barbatii nu stau sa se gandeasca la aceste aspecte din viata lor, care, de multe ori, li se vor parea banale si despre care nu vor dori sa discute.

Lenea intr-o relatie poate fi decisiva. Aceasta poate duce intr-un punct in care cel lenes va crede ca are mereu dreptate si ca trebuie sa primeasca mereu ceea ce va cere de la partenerul sau. Toate aceste lucruri pot duce la multa frustrare, iar frustrarea va duce la dezbinare.

Asadar, daca vrei o relatie sanatoasa, renunta la a mai fi lenes si ofera-i putin mai mult timp persoanei iubite.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu