Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum iti incurajezi copilul sa citeasca

cum iti incurajezi copilul sa citeasca
Cititul este foarte important pentru oameni, dar ce faci atunci cand copilul tau nu doreste sa citeasca?

Intr-o era a telefoanelor smart si a tabletelor, este dificil sa il mai atragi cu o carte, dar asta nu inseamna ca nu poti gasi nicio solutie. Copiilor le este foarte usor sa invete ceva nou, dar cu cat o activitate este neplacuta, cu atat le va fi mai dificil, motiv pentru care e bine sa le prezinti cititul ca fiind o activitate interesanta. Iata cum poti sa faci cititul mai interesant pentru copilul tau.

Alege o carte facuta dupa niste desene care ii plac
Sunt foarte multe prostii la televizor in ziua de astazi, chiar si posturile cu desene animate difuzeaza seriale pline de violenta si exemple negative, insa mai sunt si desene interesante, amuzante, care s-ar putea ca lui sa ii placa. De cele mai multe ori, vei descoperi ca exista carti sau benzi desenate facute dupa aceste desene, pe care ai putea sa i le citesti. Fiind o carte despre personajele sale favorite, sigur va fi mai atras.

Citeste-i
Cumpara-i din cand in cand cate o carticica umpluta cu povestiri, pe care sa i le citesti seara inainte de culcare sau chiar si in timpul zilei. Poate ca initial nu va fi atras de aceasta activitate, dar nu trebuie sa renunti. Demonstreaza-i ca se petrec lucruri foarte interesante in aceasta carte si motiveaza-l sa citeasca.

Povesteste-i intr-un mod original
Ai vazut in filme cum adesea barbatii care raman singuri cu copiii, nu stiu cum sa se descurce cu ei? Chiar si asa, cand vine vorba de activitatile plictisitoare, barbatii stiu sa le transforme in ceva interesant. Cand va fi momentul de citit, acestia se vor prosti si chiar si o carte banala va deveni ceva interesant si amuzant pentru copil. 8 motive pentru care femeile sunt mai atrase de barbatii amuzanti

Bucura-te de moment
Incearca sa citesti si sa ii arati ca este interesant si pentru tine. Nu o face din obligatie pentru ca micutul va sesiza si iti va prelua din stare. Fii mereu plina de viata atunci cand ii citesti si transmite-i o stare de bine pe care sa o asocieze mai tarziu cu cititul.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu