Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cand este un barbat pregatit pentru un copil?

barbat pregatit sa aiba copil
Ai vrea sa faceti un copil, dar nu stii daca si sotul tau ar dori la fel? De cele mai multe ori, este un subiect dificil de abordat in familiile moderne, dar poti sa iti dai seama daca sotul tau vrea sa aveti copii si fara sa il intrebi. Fii doar atenta la urmatoarele indicii.

1. Este stabil din punct de vedere financiar
Cariera este importanta pentru barbati. In general acestia nu doresc sa aiba un copil daca stiu ca nu il pot intretine. Un barbat nu este pregatit pentru un copil daca acesta nu are o slujba stabila sau nu este constant in ceea ce priveste finantele familiei. Un bebelus are nevoie de doi parinti responsabili, suficient de maturi si rationali din punct de vedere financiar. Odata ce esti sigura ca poate aduce constant bani in casa, poti verifica si ceilalti patru pasi.

2. Foloseste des "cand vom avea copii..."
Poti trage concluzii si din discutiile voastre de zi cu zi. Daca foloseste des o fraza ca aceasta, poti fi sigura ca isi doreste copii si ca este pregatit sa fiti o familie. Daca se gandeste si la nume pentru copil, este perfect, asta inseamna ca i-a trecut prin gand de mai multe ori ideea de a avea unul. Un barbat care nu doreste o familie sau copii, nu va vorbi niciodata despre aceste lucruri.

3. Are un plan
Conceperea unui bebelus inseamna planificare, multa planificare. Daca vorbeste despre o camera in plus, o curte sau o masina mai mare pentru copil, clar este dornic de a avea unul. Este minunat sa ai un sot care planifica totul pentru un viitor copil, fara sa trebuiasca sa ii propui.

4. Vorbeste despre cum parintii lui vor fi bunici la un moment dat
Observa-i cu atentie comportamentul in preajma parintilor sai. Nu este ceva normal ca un barbat sa discute despre bebelusi si bunici, cu parintii sai, decat in cazul in care se gandeste sa aiba un bebelus.

5. Se ofera adesea sa aiba grija de copii
Ii place sa se joace cu copiii si ii place sa ii aiba in preajma. Poate ca nu se descurca extraordinar de bine si deseori poate fi stangaci sau neindemanatic, dar daca se bucura de prezenta celor mici, trebuie sa stii ca se va bucura si mai tare sa aiba un copil al lui.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu