Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Beneficiile anghinarei


Poate ca nu este una din cele mai populare legume, insa anghinarea reprezinta una din cele mai sanatoase legume care exista, iar in acest articol vom discuta despre beneficiile pe care anghinarea le are asupra sanatatii.

In primul rand, trebuie sa retinem faptul ca anghinarea este mult mai bogata in antioxidanti decat alte legume. Antioxidantii au rolul de a neutraliza si elimina radicalii liberi din corpul nostru, ajutandu-ne sa il pastram sanatos.

Multe studii au confirmat ca:
- Femeile care consuma in mod regulat anghinare, sunt supuse unui risc mult mai mic de aparitie a cancerului la san, decat femeile care nu consuma deloc anghinare.
- Extractul de frunze de anghinare reduce proliferarea celulelor de leucemie si cancer de prostata.
- Frunzele de anghinare au in componenta un antioxidant special care se spune ca ar fi benefic circulatiei biliare. Acesti antioxidanti protejeaza de asemenea ficatul si au rol regenerator al tesutului acestuia.
- Anghinarea ajuta foarte mult la digestie.
- Imbunatateste functia vezicii biliare ceea ce duce la o mai buna functionare a sistemului digestiv.
- Frunzele de anghinare au proprietati care se spune ca reduc colesterolul.
- Anghinarea are in componenta multa fibra care ajuta la intretinerea sanatatii intenstinale.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu