Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Alcoolul afecteaza calitatea spermei

alcoolul afecteaza calitatea spermei
Chiar daca este consumat in cantitati moderate, alcoolul poate afecta capacitatea barbatilor de a face copii. In urma ultimului studiu efectual, s-a constatat ca alcoolul afecteaza intr-adevar calitatea spermei.

Stiati ca pepenele imbunatateste viata sexuala?

Studiul a fost efectuat pe un esantion de 1200 de barbati danezi, soldati cu varste intre 18 si 28 de ani. Acestia au fost intrebati de asemenea ce fel de alcool consuma si cat de des o fac, dupa aceea fiind invitati sa ofere mostre de sperma si de sange.

Site-ul femalefirst.co.uk confirma faptul ca oamenii de stiinta au gasit conexiuni puternice intre cantitatile mari de alcool consumate si calitatea spermei. Chiar daca barbatii care consumau alcool nu se imbatau de la acesta, alcoolul reusea sa isi faca efectul si sa afecteze calitatea spermei.

Iata de ce vor barbatii sa faca dragoste dimineata.

S-a constatat ca barbatii care consumau mult alcool, produceau mai putina sperma decat ar fi fost normal iar spermatozoizii lor aveau diferite forme si marimi neobisnuite, in raport cu barbatii care nu consumau alcool.

Astfel, chiar daca putin alcool din cand in cand nu va afecteaza sanatatea, este recomandat sa consumati in cantitati foarte mici pentru o viata mai sanatoasa din toate punctele de vedere.

Iata de ce consuma adolescentii tutun, droguri sau alcool
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu