Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

4 semne ca iubitul tau este un psihopat

4 semne ca iubitul tau e un psihopat
De multe ori, femeilor le este greu sa faca diferenta intre un barbat normal, si unul obsedat.

Sa te intalnesti cu un psihopat poate fi atat grav pentru o relatie de lunga sau scurta durata, cat si pentru sanatatea ta fizica sau mentala. De asemenea, ii poti pune in pericol si pe cei pe care acest barbat ii va cunoaste, cum ar fi parintii sau prietenii tai. Pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie, iata cateva semne dupa care trebuie sa fii atenta.

Lipsa de empatie
Daca observi la iubitul tau acest semn, trebuie sa ai mare grija. De obicei se manifesta printr-o lipsa totala de afectiune daruita atat tie cat si celor din jur si in schimb, se preocupa de a fi obsedat tot timpul de tine si de tot ceea ce faci.

Minciuni fara limita
Se spune ca trebuie sa fii sincer si onest intr-o relatie, daca vrei sa mearga bine. Atunci cand partenerul tau te minte incontinuu, fara ca de multe ori sa aiba un motiv bine intemeiat, este bine sa iti pui niste semne de intrebare. Un om normal nu minte din absolut orice motiv si se apuca sa inventeze lucruri. Daca te minte in mod repetat, in fiecare zi, trebuie sa stii ca acesta poate fi un psihopat. Se stie ca psihopatii au adesea o viata dubla si pot sa penduleze intre anumite stari.

Fara constiinta
O persoana care nu are constiinta este intr-adevar inspaimantatoare, iar asta pentru ca nu stie cum sa ii fie frica de consecinte. Face anumite lucruri gresite fara ca dupa aceea sa se simta vinovat? Aminteste-ti ca orice persoana normala din lumea asta are o constiinta, cat de mica. Daca partenerul tau nu se simte vinovat pentru multe lucruri pe care le greseste, este de preferat sa iesi din aceasta relatie.

Umor sadic
Umorul poate fi inofensiv, dar tot trebuie avut grija si in cazul acestuia. Ii face placere sa vorbeasca despre lucruri pe care alte persoane le-ar gasi ca fiind dezgustatoare? Loveste animale nevinovate de pe strada, doar pentru ca i se pare amuzant? Incepe sa rada atunci cand o persoana se accidenteaza grav? Cu siguranta, toate acestea sunt 4 semne ale unui psihopat. 8 motive pentru care femeile sunt mai atrase de barbatii amuzanti
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu