Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tot ce nu stiai despre BERE

Inca din cele mai vechi timpuri, bautura cu un gust amar, slaba in alcool, a fost consumata de barbatii din toata lumea. Se zvoneste ca berea ar fi fost inventata in China, in urma cu 9000 de ani, din orez, miere si fructe. Oricand ar fi aparut, cu siguranta trebuie sa stii sigur urmatoarele lucruri interesante despre bere.

1. Prima sticla de bere a fost vanduta in anul 1850.
2. Cea mai veche reclama pentru bere a fost gasita pe o bucata de piatra care dateaza din anul 4000 Inainte de aparitia lui Iisus Hristos pe Pamant.
3. Cea mai veche reteta cunoscuta a berii dateaza de acum 4000 de ani.
4. Primii berari profesionisti au fost de sex feminin. Pe acea vreme, trebuia sa arati foarte bine ca sa poti servi bere.
5. Cei care lucrau la constructia piramidelor erau adesea platiti in litri bere. Fiecare muncitor primea aproximativ 4 litri pe zi.
6. In Mesopotamia (Iranul de astazi) berea putea fi consumata legal pana in anul 1979, astazi fiind interzisa de legea islamica.
7. In secolul 19, mamele germane care alaptau, consumau pana la 7 halbe de bere pe zi.
8. Sticlele maronii ajuta la pastrarea prospetimii berii.
9. Belgia este unul din cei mai mari exportatori de bere, fiind tara detinatoare a celor mai multe branduri de bere.
10. Femeile care consuma 2-3 pahare de bere pe zi, pot deveni mai destepte iar functiile lor cognitive se pot dezvolta... dar acesta este doar un zvon.
11. Reclamele americane pentru bere nu contin scene cu persoane care sa bea alcool, aceste lucruri fiind interzise prin lege.

12. Americanul obisnuit consuma undeva la peste 100 de litri de bere, pe an.
13. Obama este primul presedinte care are propriul sau brand de bere, acesta fiind numit BRO-bama.
14. Doar in Marea Britanie, se zvoneste ca se pierd aproximativ 93.000 de litri in barba barbatilor, anual.
15. Se spune ca cea mai buna bere din lume este Westvleteren 12. Aceasta contine 10.2% alcool.
16. Berea ajuta la intarirea oaselor. Aceasta contine elemente care ajuta la cresterea nivelului de calciu, ceea ce automat duce la intarirea oaselor.
17. Consumul a 0.35 litri de bere ajuta la prevenirea bolilor de inima.
18. Cea mai scumpa bere din lume este Vieille Bon Secours si este vanduta doar la Bierdrome, in Londra. Aceasta costa 700 de lire sterline.

Asadar, berea este sanatoasa si dispune de foarte multe beneficii. Cu toate acestea, va recomandam sa nu consumati mai mult de un pahar de bere pe zi, iar acesta sa fie fara alcool.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu