Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa flirtezi cu ochii

cum sa flirtezi cu ochii
Contactul vizual este foarte important atunci cand doresti sa cuceresti pe cineva. Odata ce ai invatat arta contactului vizual, iti va fi mult mai usor sa cuceresti pe cineva.

In primul rand, trebuie sa fii intr-o incapere cu multe persoane, ca sa ai de unde alege, apoi te uiti pur si simplu prin jur, pana cand dai de cineva care face la fel, iar daca acel contact vizual dureaza mai mult de cateva secunde, te-ai scos.

Cel mai important este sa oferi o privire atragatoare, nu una care poate sa sperie sau sa enerveze pe cineva. Trebuie sa ai grija ca ochii tai sa nu se holbeze pur si simplu la cineva, ci sa se uite discret, dar suficient cat unele persoane sa remarce ceea ce faci. Cum am spus si mai sus, arunca o privire in jur si fii atent la cine face la fel. Daca intalnesti pe cineva si iti place privirea acelei persoane, iar acea persoana continua sa se uite in ochii tai, nu trebuie sa iti faci griji, problema este deja ca si rezolvata.

Daca esti femeie, poti sa il testezi, incercand sa te uiti putin in jos, aplecand capul in pamant. Incearca sa nu te uiti in alta parte, pentru ca vei parea neinteresata de el. Pur si simplu, apleaca in pamant capul si observa daca inca se mai uita la tine chiar si in aceste conditii. Daca inca o mai face, te-ai scos.

Daca esti barbat insa, trebuie sa faci invers. Continua sa o privesti chiar si dupa ce si-a mutat privirea de la tine, dupa care, va trebui sa iti faci miscarea. Daca domnisoara este timida, continua sa te uiti la ea periodic si poti chiar sa ii zambesti. Ce poate fi mai frumos si mai evident, decat niste zambete aruncate de la distanta. Asa veti intelege amandoi ca sunteti interesati.

Dupa ce ati trecut de aceasta etapa, contactul vizual este inca important. Atunci cand va prezentati, trebuie sa va uitati unul in ochii celuilalti, ca sa pareti increzatori si siguri pe ceea ce va doriti. Atentie insa, contactul vizual nu trebuie sa dispara dupa o anumita perioada de timp de cand v-ati intalnit, acesta este foarte important chiar si dupa o conversatie mai lunga. Ca sa fii sigur ca totul va decurge conform planului, citeste mai multe despre ce sa nu faci la prima intalnire.

Incearca sa lasi timiditatea deoparte, pentru ca te poate incurca foarte tare. Conversatia trebuie sa decurga lin, iar contactul vizual trebuie sa existe permanent. Daca stii sa mai si vorbesti cum si ceea ce trebuie, cu siguranta vei avea parte si de o a doua intalnire.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu