Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ce sa nu vorbesti la prima intalnire

ce sa nu intrebi la prima intalnire

Iata cateva intrebari pe care cu siguranta nu ai vrea sa i le adresezi la prima intalnire. Primele intalniri pot fi foarte complicate, in special pentru persoanele introvertite. Iata totusi care sunt subiectele delicate, dificile, pe care toata lumea ar trebui sa le evite la prima intalnire.

1. Nu vorbiti despre foste relatii. Este foarte important sa nu vorbiti despre fostul sau fosta, pentru ca voi sunteti importanti, cei din prezent, si nu cei din trecut. Daca vei incepe sa vorbesti despre fosta relatie, persoana de langa tine va crede ca inca mai tii la acea persoana, si ca vrei poate doar sa uiti de dea pentru moment, fara sa ai intentii serioase. Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu relatia precedenta, fostii iubiti chiar pot ramane prieteni de multe ori.

2. Nu vorbiti despre intalniri. Nu trebuie sa va spuneti ceea ce credeti voi despre intalniri sau cum ar trebui sa se desfasoare acestea. Lucrurile ar putea lua o turnura dificila pentru amandoi. Pur si simplu, bucurati-va de moment.

3. Incearca sa nu folosesti prea multe replici de agatat. Persoana de langa tine este deja la o intalnire cu tine, asa ca nu trebuie sa te dai din nou in spectacol, pentru ca mai rau te vei face de ras. Fii tu dintotdeauna si vei face o impresie buna cu siguranta. Pana la urma, daca nu te place pentru cine esti cu adevarat, nu are rost sa te mai vezi cu aceasta persoana.

4. Nu pune intrebari indiscrete. Nu pune intrebari dificile despre familie, daca stii ca nu vrea sa discute, sau despre situatia financiara. Puteti povesti despre lucruri generale, cum ar fi mancare, filme, muzica sau altele. Daca esti in impas si nu stii ce sa mai discuti, poti sa arunci o privire asupra ghidului nostru: 100 intrebari de pus la o intalnire.

5. Nu vorbiti despre razboaie, situatia politica mondiala sau lucruri de acest gen, pentru ca ati putea ajunge sa va certati si cu siguranta nu va doriti asta.

Nu uita! Esti la o intalnire, nu la un examen sau la vreun interogatoriu, asa ca fii cine esti cu adevarat, si simte-te bine.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: