Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Caracteristicile iubitului pe care il meriti cu adevarat


1. Meriti un iubit care te trateaza cu respect
Amandoi sunteti egali intr-o relatie, iar el va trebui sa te trateze cu respect, meriti asta. Daca un barbat nu te trateaza cu respect, acesta nu merita compania ta.

2. Meriti un iubit care crede in tine
Orice femeie are nevoie de un partener care o sprijina sa isi urmeze visele, care o ajuta si o incurajeaza, care ii spune ca va fi bine, indiferent de visul pe care il are.

3. Meriti un iubit care iti respecta opiniile
Un iubit bun va accepta sa afle si parerile celor din jur, dar si ale tale. Va fi deschis oricarui tip de discutii si iti va respecta parerea, chiar daca uneori aceasta nu coincide cu ceea ce crede el.

4. Meriti un iubit in care sa ai incredere
Daca o femeie nu are incredere in tatal sau, va fi greu sa aiba incredere in vreun barbat. Tu meriti un iubit care sa iti castige increderea si in care sa iti pui speranta, pe care sa te bazezi ca te va ajuta, atunci cand iti va fi greu.

5. Meriti un iubit care iubeste copiii
Poate ca tie iti plac copiii, dar ce se intampla daca nu ii plac si iubitului tau? Calitatile unui viitor tatic se pot vedea in functie de modul in care trateaza alti copii, sau chiar si animale. Cineva care iubeste copiii, are neaparat un suflet bun.

6. Meriti un iubit care este sincer cu tine si te critica mereu constructiv
Sunt situatii in care nu iti va placea ceea ce are de zis, dar un iubit bun va prefera sa fie sincer cu tine si sa te critice constructiv, chiar daca s-ar putea sa te superi pe el. El vrea sa te ajute, sa te ambitioneze sa fii mai buna, chiar daca isi asuma riscul de a te supara pe el.

7. Meriti un iubit inteligent si muncitor
Ai nevoie de un partener care sa lucreze, care sa te ajute, care sa fie responsabil si organizat. Ai nevoie de un partener care sa fie inteligent si sa te ajute cu idei inventive in situatii dificile.

8. Meriti un iubit care stie sa recunoasca, atunci cand greseste
Un barbat care nu va renunta la orgoliu pentru nimic in lume, este un barbat care nu te merita. Tu ai nevoie de cineva care sa te sustina si care sa recunoasca atunci cand tu ai dreptate, care sa isi accepte greseala.

9. Meriti un iubit care sa te aprecieze si sa te protejeze
Un barbat care te merita, va incerca sa te protejeze de lucrurile rele care ti se pot intampla, pe cat de mult posibil. El va incerca sa confrunte toate obstacolele tale, doar ca tu sa fii bine, linistita si iubita.

10. Meriti un iubit care te asculta
Din cand in cand ai nevoie sa te descarci. Un iubit bun va sta langa tine si te va mangaia, te va calma, va astepta sa te descarci. Indiferent de situatie, acesta te va asculta, te va iubi si te va respecta.

11. Meriti un iubit care stie sa fie serios cand este cazul
Sunt situatii in care este bine sa ne distram si sa zambim, dar si situatii in care trebuie sa fim seriosi. Un iubit adevarat nu o sa se prosteasca atunci cand vei avea nevoie de el si va sti care este limita.

12. Meriti un iubit care sa fie bun, sensibil, iubitor si delicat
Inca de cand sunt mici, fetitelor le plac taticii care se imbraca in tot felul de rochite, se prostesc, se joaca alaturi de ele si le fac sa rada. O femeie are nevoie si la maturitate de un barbat, care stie sa fie sensibil cu ele, sa le ingrijeasca si alaturi de care sa aiba o relatie, pe care o aveau cu tatii lor, atunci cand erau mici.

13. NU meriti un iubit care sta cu tine pentru ca arati bine
Daca un barbat sta alaturi de tine doar pentru ca esti frumoasa si atractiva, inseamna ca nu este pentru tine. Daca nu te place atunci cand nu esti aranjata, imbracata bine sau machiata intr-un anume fel, inseamna ca nu tine la tine cu adevarat. Daca un barbat doreste sa se culce cu tine, tu il refuzi, iar el insista pe acest lucru, trebuie sa realizezi ca nu tine la tine absolut deloc.  Nu meriti un barbat de acest gen.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: