Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

8 tipuri de angajati intr-o institutie

8 tipuri de angajati dintr-o institutie
Doi angajati nu vor fi niciodata la fel. Intr-o institutie, fiecare angajat va fi de un anumit tip si se va comporta intr-un anumit mod. In acest articol va vom prezenta 8 tipuri de angajati dintr-o institutie. Acestia sunt cei mai des intalniti, asa ca, iti recomandam sa citesti mai departe ca sa vezi in ce categorie te incadrezi.

Binevoitorul
Visul fiecarui angajator. Acest tip de angajat este unul care se dedica 100% in ceea ce face. Acestor oameni le place sa lucreze in echipa si se ataseaza imediat de scopul comun al firmei. Acest om poate fi usor angajat de catre oricine si de obicei promoveaza la fel de usor. Cu toate acestea, entuziasmul lor scade daca sefii nu ii apreciaza la adevarata valoare si nu ii incurajeaza.

Soldatul
Dedicat in ceea ce face, trebuie doar sa primeasca ceva de facut si va duce totul la indeplinire. Acesti angajati sunt foarte loiali si raman intr-o companie foarte multi ani, nedorind sa plece. Le place stabilitatea si nu le place schimbarea. Le place sa munceasca in echipa dar nu au calitati de conducatori. Cu toate acestea, stiind sa duca totul la indeplinire cand primesc ordine, nu prea au propria initiativa.

Campionul ideilor
Incontinuu vine cu idei traznite si tot felul de proiecte inovatoare. Ii place sa gandeasca la scara mare si vrea  tot timpul sa imbunatateasca ceva. Desi vine cu idei bune si inovatoare, nu prea se axeaza pe detalii.

Cataratorul
Acest individ se concentreaza doar pe avansari. Tot ce vrea este sa fie cat mai sus in ierarhie si de cele mai multe ori va dori sa fie aclamat de catre oameni pentru realizarile sale. Acesti indivizi isi schimba des slujbele, intrucat mereu doresc sa ajunga mai sus. Chiar daca acesti oameni sunt iritanti pentru cei din jur, ei reprezinta totusi niste conducatori buni, care reusesc sa ii mobilizeze pe cei din jur.

Blegul
Toata lumea rade de acesta, si mereu este in centrul atentiei. Poate fi suparat usor si de cele mai multe ori este personajul nou in firma. Chiar daca acestor oameni le trebuie timp ca sa se integreze, ei trebuie sa aiba curaj sa spuna in fata, tuturor, ceea ce nu le convine.

Problematicul
Nu prea ii place slujba la care lucreaza si vrea sa se asigure ca toata lumea stie asta. Este greu de cooperat cu acestia. Acesti oameni nu sunt buni pentru echipa si nu trebuie stresati niciodata. Nu ii tineti peste program si nu puneti foarte mare presiune pe ei.

Materialistul
Este acel angajat care munceste numai pentru salariu. De obicei, o face pentru ca si-a pierdut motivatia si interesul pentru aceasta slujba, dar are nevoie de bani. Acesta lucreaza exact minimum cat este nevoie, si paraseste biroul atunci cand s-a facut ora de plecare, niciun minut mai tarziu. O metoda buna pentru a-i motiva, este ca acestia sa primeasca bonusuri de performanta.

Perfectionistul
Acel tip de angajat care va fi atent la fiecare virgula posibila si va face absolut orice ca treaba sa fie perfecta. Acesti oameni pot fi enervanti uneori, dar trebuie motivati constant, datorita dedicarii lor. De asemenea, sunt niste mobilizatori foarte buni si lideri de echipa excelenti. Aveti grija totusi ca din prea mult zel, alti colegi sa nu profite si sa lase toata munca pe seama lui.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: