Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 tipuri de oameni care ar trebui concediati

7 sapte tipuri de oameni care ar trebui concediati
Chiar daca esti seful unei firme mari, sau a unei firme mici, trebuie sa stii cu ce fel de oameni ai de a face. Prioritatea ta numarul unu, trebuie sa fie oamenii care lucreaza pentru tine.

Iata care sunt cele 7 tipuri de angajati pe care ar trebui sa ii dai afara.

1. Suspectii de serviciu
La fel ca si numele filmului (Suspecti de serviciu (1995)), acestia nu trebuie tinuti intr-o firma deoarece pot fi periculosi. Printre ei se numara si:
- tipul care fura, chiar daca este vorba de un pix, un caiet, sau o suma de bani.
-  femeia care nu isi face treaba cu adevarat si e mai preocupata de cum arata sau de ce au facut altii in weekend.
- tipul fara creier. Acesta nu este rau intentionat dar daca nu stie ce face, nu iti este util nici tie, nici lui.
- tipul care vine la serviciu ca sa flirteze cu colegele.


2. Tipul care se crede sef
Acest tip de angajat ar trebui concediat imediat. Este acea persoana care crede ca este responsabila pentru tot ceea ce se petrece la locul de munca, in locul tau. De asemenea, este acel angajat care iti va raporta mereu ce se intampla rau in firma, adica va fi paraciosul. Colegii nu il vor suporta si astfel nu va fi deloc o atmosfera placuta pentru angajatii tai. 7 sfaturi ca sa tii mai bine de bani

3. Plangaciosul
Nu este o persoana foarte sigura pe propriile puteri. De multe ori i se va parea ca ai ceva cu el, sau ca un coleg vrea sa il saboteze. Va da mereu vina pe alte persoane pentru insuccesele sale, isi va gasi mereu scuze. Nu este o persoana pe care sa o vrei in firma ta.

4. Negativistul
Este acel om care se asigura mereu ca nimeni, dar absolut nimeni nu este mai fericit si mai implinit ca el. Aceste persoane tind sa vada totul in negru si mereu judeca totul intr-o maniera pesimista. Cu siguranta ca vor sustine mereu ca nu sunt pesimisti, ci ca sunt doar realisti de fapt, dar ceea ce fac ei este sa distruga cheful de lucru al tuturor celor din jur. Cum sa fii mai productiv in 10 pasi

5. Atotstiutorul
Acesta isi va da mereu cu parerea si va oferi mereu solutii, chiar daca nici macar el nu stie despre ce vorbeste. Chiar daca lucrurile vor parea imposibile, aceasta persoana va incerca sa le rezolve mereu. De cele mai multe ori va fi pur si simplu enervant.

6. Cel care este de acord cu tot
Este acea persoana care va fi mereu de acord cu tot ceea ce spui. Din pacate, aceasta persoana nu va fi neaparat sincera tot timpul cu tine, chiar daca va fi de acord, si chiar daca i-ai propune concedierea, acesta ar accepta-o, doar din dorinta de a spune mereu da. Atentie insa, aici nu este vorba de angajatii care tac si fac, ci este vorba despre aceia care sunt de acord cu tot ceea ce zici, dar totusi spun una si ajung sa faca altceva. De ce nu vei fi niciodata bogat, daca lucrezi pentru altii

7. Cei care nu se schimba
Sunt acele persoane carora chiar daca le faci tot timpul observatii, nu se vor schimba niciodata. Nu vor regreta neaparat atunci cand gresesc, si vor repeta aceleasi lucruri gresite la nesfarsit.

Acest articol este strict informativ. Nu recomandam niciunui sef sa isi concedieze angajatii doar pe baza acestui material, ci sa fie cu ochii in patru si sa analizeze mai atent comportamentul acestora.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu