Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa scapi de celulita

Multe dintre femei se confrunta in zilele noastre cu celulita. Aceasta apare în general în urma schimbărilor hormonale, a metabolismului încet sau a unei diete prost gândite. Apare la fete începând cu varsta adolescenței și e tare neplăcută pentru cele care doresc să își etaleze picioarele. În primul rând, celulita nu ar fi atât de enervantă dacă am putea scăpa ușor de ea, dar nu putem. Sunt foarte multe tratamente care teoretic ar trebui să ne scape de celulită, dar niciunul nu este foarte eficient, altfel toată lumea le-ar folosi. Cel mai bine este să renunțați la toate aceste creme și să treceți la exerciții fizice. Iată câteva dintre ele, care vă vor ajuta să scăpați de celulită.

1. Întinderi
Organizați-vă din timp o sesiune de stretching. Dacă faceti stretching (întinderi) în fiecare zi, și dacă recurgeți la o dietă echilibrată, veți observa în timp rezultatele. Faceți stretching cu picioarele timp de 30 de minute, de două ori pe zi. Aceste exerciții nu numai că vă vor scapa de celulita, dar va și tonifică mușchii.

2. O plimbare
O oră de plimbare ajută foarte mult. Ideal ar fi să faceți o plimbare dis de dimineață, dar dacă nu sunteți o persoană matinală, organizați o plimbară de seară.

3. Jogging
Dacă se poate, este recomandabil să faceți jogging. Aceasta este una din cele mai bune metode de a scăpa de grăsimea de pe mușchii picioarelor. Faceți jogging în fiecare dimineață pentru a scăpa de grăsimea nedorită și pentru a vă menține mușchii, dar și sănătatea în formă.

4. Fitness
Vă sfătuim să faceți exerciții de fitness în fiecare zi, sau măcar o dată la doua zile. Nu este nevoie să mergeți la o sală, pentru că exercițiile pot fi găsite și pe internet, în videoclipuri, iar multe dintre ele nu necesită aparatură.

5. Genuflexiuni
Alegeți-vă un număr de genuflexiuni pe care să le faceți zilnic, și nu vă abateți de la program. Cu timpul, puteți să creșteți numărul acestora, pentru a fi eficiente.


Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: