Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ce sa nu faci la prima intalnire

ce sa nu faci la prima intalnire

Primile intalniri sunt mereu cele mai complicate, intrucat ai putea sa faci o impresie gresita, fara sa vrei asta, iar de cele mai multe ori, nu vei mai primi o a doua sansa. Pentru a fi sigur ca nu o dai in bara, trebuie sa fii mai atent la anumite detalii si aspecte.

Daca ai iesit la intalnire cu ea, incearca sa nu te uiti dupa alte femei, pentru ca daca se face ca nu observa, nu inseamna ca nu e constienta de prezenta lor. Femeile isi vad imediat dusmanii, ai spune ca au un miros specific. Imediat isi vor da seama daca te uiti in alta parte, de ce te uiti in alta parte, sau de ce stai prea mult la baie. Atunci cand iesi la intalnire cu o femeie, incearca sa nu flirtezi cu domnisoara ospatar si nici sa arunci vreo scurta privire in decolteul cuiva, pentru ca esti privit indeaproape.

Stai departe de telefon
Daca incontinuu simti nevoia sa iti verifici mesajele sau sa vorbesti la telefon, daca incontinuu butonezi si nu esti atent la persoana de langa tine, cu siguranta vei face o impresie proasta. Este deranjant sa vorbesti cu persoana de langa tine, iar ea sa te intrerupa constant, simtind nevoia sa isi verifice telefonul, acesta ar fi un semnal ca esti o persoana plictisitoare si neinteresanta. Daca vei asculta insa, si vei fi atent la ce iti spune, vei avea foarte multe lucruri de castigat.

Nu vorbi despre fosta relatie
Nimeni, dar chiar nimeni nu vrea sa afle despre cum te certai sau despre momentele tale frumoase din cealalta relatie, e ca si cum ai face comparatii si ai avertiza persoana de langa tine, ce sa faca si ce sa nu faca in viitor. Cel mai bine este sa nu incepi acest subiect de discutie, decat in momentul cand chiar esti intrebat.

Nu face glume nepotrivite
Glumele nepotrivite, sau care prezinta un caracter sexual, sunt ceva de evitat in general, nu doar la prima intalnire. Fa-o sa rada si o vei cuceri instantaneu, dar foloseste glume usoare si nu intra in subiecte tabu. Ele apreciaza foarte mult umorul si in general femeile sunt mult mai atrase de barbatii amuzanti.

Grija la imbracaminte
Ca sa faci o impresie buna, trebuie sa te imbraci bine. Asta nu inseamna ca vei merge la intalnire imbracat la costum, dar nici sa mergi intr-un trening, sau in slapi. Trebuie sa vada ca ai incercat sa fii ingrijit pentru ea. Incearca sa te imbraci ca si cum ai merge in vizita sa ii vezi parintii, daca pleci cu gandul asta, cu siguranta vei merge la sigur.

Nu fi arogant
Nu o corecta pentru toate micile greseli pe care le face si nici nu vorbi prea mult despre realizarile tale, pentru ca nu ii va placea sa vada ca te lauzi prea tare, sau ca esti arogant. Daca esti calm, sigur pe tine si hotarat, este un lucru foarte bun, dar incearca sa nu depasesti masura si sa nu faci pe desteptul. Pastreaza o conversatie usoara si amuzanta, prima intalnire nu este locul unde sa iti expui toate cunostintele.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: