Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cat de vulnerabil esti in dragoste?


Într-o mică sau mare măsură, toată lumea este vulnerabila in dragoste. Este ceva normal să simți un gol în stomac, atunci când esti rănit sau părăsit. Cu toate acestea, nu este în regulă să simți prea des acel gol în stomac, pentru că asta înseamnă că vei ajunge să te rănești singur și într-un final îți vei plânge singur de mila.

Îi ierți pe cei din jurul tău, chiar și atunci când ți-au greșit? În general, atunci când suntem îndrăgostiți tindem să iertăm ușor, aproape orice ar face persoana de iubită. Asta se numește iubire necondiționată, sau necondiționată până la un punct, pentru că fiecare are limitele sale. Această iubire necondiționată poate fi bună, dar poate fi și rea, mai ales dacă cel iubit profită de noi. Amintește-ți că un câine va merge atât de departe cât îi permite lanțul, și așa va face și partenerul tău. Va încerca din când în când să vadă până în ce punct îi accepți anumite lucruri, ca să știe până unde poate forța nota, și de cele mai multe ori va depăși chiar și acel punct, așadar fii cu ochii în patru și ai grijă la persoana de lângă tine, s-ar putea să nu fie cine crezi tu că e.

Te simți prost când vezi persoana iubită cu altcineva? În general, asta pleacă de la nesiguranță. Dacă ești nesigur, atunci ești genul de persoană care nu are încredere în nimeni. Indiferent cât ți-ar spune că nu a făcut asta sau aia, nu vei crede. Mai mult, când vei vedea că partenerul tău de viață este cu altcineva, te vei înfuria atât de tare încât îți poți cauza probleme de sănătate.

Așadar, ia să vedem, sunt aceste lucruri sănătoase? Ei bine, nu! Iar răul de cele mai multe ori trebuie stârpit de la rădăcină. Oricât de mult ai iubi o persoană, trebuie să pui mereu în balanță lucrurile și să analizezi dacă îți face mai mult bine, sau mai mult rău. Dacă simți că nu merge, găsește-ți o persoană mai sensibilă, mai vulnerabilă, așa ca tine, care să știe cum e și să te aprecieze la adevărata valoare.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: