Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 lucruri care fac o femeie sa fie frumoasa

7 lucruri care fac o femeie sa fie frumoasa

Multi oameni au impresia ca frumusetea unei femei sta in cantitatea de machiaj aplicata pe fata, ceea ce este gresit. O femeie este frumoasa in functie de ochii privitorului, de caracterul si de cultura acestuia. Iata cativa factori care fac o femeie sa fie frumoasa, si care nu vor putea fi niciodata inlocuiti de vreun machiaj.

1. Pasiunea
O femeie fara pasiuni este o femeie complet neinteresanta. O femeie care este pasionata de ceva, mereu va fi mai sensibila, mai blanda, mai rabdatoare si mai atenta. Va intelege placerile mici ale vietii si nu va lasa viata sa treaca atat de rapid pe langa ea. O femeie pasionata se va bucura de fiecare clipa si va aprecia pasiunea iubitului ei. Pasiunea este contagioasa, iar o femeie pasionata poate sa ii influenteze pe cei din jur sa isi urmareasca visele.

2. Compasiunea
O femeie rece mereu se va iubi pe sine insasi, dar cine altcineva o va mai iubi? Daca unei femei nu ii pasa de sentimentele celor din jur, de ce le-ar pasa altora de sentimentele ei. Compasiunea este ceva ce tine oamenii stransi, compasiunea le permite sa se iubeasca intre ei si sa aiba grija unul de celalalt. Daca o femeie se iubeste mai mult pe ea, decat pe cei din jur, atunci este una care nu merita atentia unui barbat, insa daca este viceversa, si se dedica tuturor, este o femeie care trebuie apreciata, iubita, si respectata.


3. Inteligenta
O vorba din popor spune ca femeile frumoase nu sunt si destepte. Gresit! Femeile destepte sunt cele mai frumoase, pentru ca nimeni nu va fi atras de o frumusete in spatele careia nu se afla nimic. O femeie frumoasa este o femeie care tine la cultura sa, si care se informeaza din cand in cand, cu privire la ce o inconjoara. O femeie frumoasa este o femeie care nu va evita niciodata o discutie, indiferent din ce domeniu ar fi. Chiar daca nu are cunostintele necesare, mereu va fi dispusa sa invete, lasand ignoranta la o parte.

4. Spiritul vesel
Sa recunoastem, o femeie frumoasa este o femeie care zambeste, care imparte imbratisari si vorbe calde. Niciodata nu vom aprecia prezenta unei persoane reci, lipsite de viata, care parca ne fura din energie. O femeie cu spirit vesel nu inseamna ca trebuie sa se prosteasca tot timpul, ci inseamna ca stie cand sa ofere caldura omeneasca si cand nu. Veselia si optimismul ii atrage pe barbati, pentru ca toata lumea vrea sa fie in apropierea unei persoane care emana energii pozitive, ca sa se molipseasca.

5. Ambitia
Nimic nu este mai frumos decat o femeie ce refuza sa se dea batuta. Tenacitatea inspira oamenii, chiar daca e vorba de membrii familiei sau cei de la lucru. Tuturor ne plac persoanele luptatoare, care nu se dau batute. Asta nu inseamna ca trebuie sa devina feministe, nicidecum, ci trebuie sa fie luptatoare, pentru ca asta ii atrage pe barbati. Cand spunem luptatoare, ne referim la ambitioase, la femei care nu se dau batute, nu la femei badarane. Pana la urma, ce barbat nu va fi atras de o femeie care este sigura pe ea, si care lupta pentru tot ce-i apartine. Un barbat vede intr-o astfel de femeie, o mama desavarsita.

6. Increderea
Este o diferenta intre o femeie cu adevarat puternica si o femeie care se da puternica, doar ca sa fie complimentata de altii. In general, o femeie puternica nu va spune niciodata prin ce fapte eroice a trecut si cat de mult a suferit ea. O femeie puternica se observa dintr-o privire. O femeie ca aceasta, va avea si multa incredere in sine, iar increderea de sine, face o femeie mai frumoasa.

7. Energia
In sfarsit, ultima dar nu cea din urma calitate care face o femeie sa fie frumoasa, este energia. O femeie frumoasa va avea energie sa faca de toate. Mamele sunt cele mai frumoase femei, pentru ca pot sa mearga la serviciu, sa aiba grija de copii, sa isi rasfete sotii si sa le mai ramana si timp liber, fara sa se lamenteze. O femeie frumoasa este o femeie puternica, ce are grija de altii, isi urmareste visul, e optimista, vesela, puternica si iubitoare. Nu uita, ca fericirea pleaca din interior, iar ca sa fii cu adevarat fericita, trebuie sa ii iubesti pe cei din jur. Vezi care este secretul fericirii.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: