Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

6 alimente care te scapa de stres


alimente care te scapa de stres
Ca să scapi de stres, trebuie să faci multe exerciții fizice. Cu toate acestea, există câteva trucuri prin care poți să scapi mai ușor de stres. Iată ce alimente poți include în a ta dietă, atunci când dorești să scapi de stres.

Ciocolata neagra
Ciocolata neagră ajută la eliberarea presiunii emoționale de care nu poți nicicum să scapi. Ciocolata neagră este un mic răsfăț pe care ți-l poți permite, pentru că nu îngrașă. Atunci când ești în căutarea acesteia pe rafturile magazinelor, uită-te cu atenție la ingrediente și încearcă să o cumperi pe cea care are cât mai puține ingrediente posibile și care este cât mai naturală.

Migdale
Migdalele beneficiază de mulț nutrienți, de vitamina B și de vitamina E. Acestea ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și crește rezistența la stres. Nu trebuie să mâncați multe, 5-7 migdale pe zi sunt suficiente.

Cartofi dulci
Cartofii dulci sunt plini de nutrienți curajoși care vor lupta din greu cu stresul. Câțiva cartofi dulci mâncați seara, după o zi lungă de lucru, pot să facă minuni. Aceștia vor induce o stare de liniște si relaxare.

Grasimi bune
Avocado este o sursă excelentă de grăsime utilă. Recomandat este să consumați cel puțin o jumătate, sau un avocado pe zi. Alte grăsimi bune puteți întâlni în uleiul de măsline sau în pește. Una-două linguri pe zi ar trebui să ajungă.

Zaharul
Corpul are nevoie de zahăr. Cu toate acestea, cel mai bine este să vă luați zahărul din surse naturale, precum fructele sau mierea. Mierea ajută la protecția sistemului imunitar și oferă un somn mai relaxant. Una sau două lingurițe pe zi ar trebui să fie de ajuns.

Legume verzi
Asparagus sau spanac. Vitamine, minerale, acid folic și magneziu. Toate aceste vitamine și minerale din legumele cele verzi, vor lupta cu stresul și vor oferi creierului o senzație de relaxare. O porție mică din fiecare, consumate zilnic, ar trebui să facă minuni.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: