Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 lucruri pe care sa nu le dezvalui niciodata pe internet

5 lucruri pe care sa nu le dezvalnui pe internet

Daca iti place sa fii online si sa stai mult pe internet, atunci trebuie neaparat sa stii cateva lucruri foarte importante. Sunt anumite lucruri sau fapte, care nu trebuiesc niciodata dezvaluite tuturor, pentru ca asta inseamna doar ca cersim atentie. Cersitul atentiei trebuie sa fie totusi ultima noastra problema, dar atunci cand serviciul, familia sau propria viata ne sunt amenintate, lucrurile devin grave si este clar ca trebuie sa schimbam ceva in viata noastra. Iata cateva dintre lucrurile care nu trebuiesc niciodata dezvaluite pe internet.

Poze sau videoclipuri intime. Desi pare absurd ca cineva s-ar gandi sa posteze asa ceva pe internet, exista totusi foarte multe cazuri. Poate ca esti o persoana echilibrata, dar intr-un moment de agitatie sau de nervozitate, poti posta un asemenea material, care, desi poate il vei sterge mai tarziu, va fi in zadar, deoarece, cu siguranta l-au preluat si altii. Nu lasa niciodata momentele de furie sa preia controlul si nu posta lucruri intime si nedorite pe internet.

Numarul de telefon. Aminteste-ti ca retelele de socializare sunt pline de oameni, ceea ce inseamna ca odata ce ti-ai postat numarul, acesta va ajunge in agendele multor rau-intentionati. Daca vrei sa transmiti cuiva numarul tau, trimite-l intr-un mesaj privat, dar doar ca este o persoana foarte apropiata in care ai incredere, altfel ai putea avea necazuri. Regula se aplica si in cazul adresei tale. Nu ti-ai dori sa te trezesti in fata casei cu tot felul de musafiri nepoftiti.

Abuzuri, plangeri. Daca esti suparat pe cineva, mai bine spune-o in privat, sau descarca-te unei persoane apropiate, dar nu iti varsa nervii pe internet, pentru ca totul s-ar putea intoarce impotriva ta. Daca esti nemultumit de sefi sau de profesori, aminteste-ti ca si acestia ar putea avea acces la aceste informatii, si la un moment dat ar afla. De asemenea, ai grija la ce postezi in general pe retelele de socializare, intrucat aceste informatii pot fi verificate atunci cand doresti sa te angajezi, si sa nu iei postul doar pentru comportamentul tau necorespunzator din mediul online.


Detalii bancare. Este una sa iti platesti facturile online pe site-urile oficiale ale bancilor, dar este altceva sa iti dezvalui conturile bancare pe internet. Niciodata sa nu oferi detalii bancare, nimanui care ti le-ar cere pe internet, nici macar bancilor. Sunt foarte multe emailuri false care par sa provina din partea bancilor, dar de cele mai multe ori vor proveni din alta parte. Bancile nu va vor cere niciodata informatii ale contului (precum pin-ul, parola) prin mail, sau pe internet,  pentru ca au deja acces la ele, iar in cazul unei verificari, aceasta se face la telefon sau fata in fata. Daca cineva va cere date bancare, adresa, nume ale anumitor rude sau numar de telefon, pe internet (sau chiar si la telefon), nu i le oferiti.

Detalii nesemnificative. Pe nimeni nu intereseaza, si nu va interesa niciodata ca dumneavoastra mergeti sa beti o cafea in centrul orasului, sau ca astepti la coada la baie. Singurii interesati vor fi hotii, care vor stii exact cand nu sunteti acasa si vor profita de acest lucru.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: