Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

10 diferente dintre un baiat si un barbat

10 diferente dintre un baiat si un barbat

Atunci cand te intalnesti cu un baiat, ai impresia ca el este cel perfect si ca alaturi de el doresti sa fii toata viata. Oamenii se schimba atunci cand sunt indragostiti si trebuie sa observi daca cel de langa tine este un baiat, sau un barbat matur care e gata sa te ia de sotie. In acest articol am alcatuit 10 diferente intre un baiat imatur care vrea doar sa iasa cu tine pentru o perioada, si un barbat matur care va dori la un moment dat sa va si casatoriti.

1. Un baiat te va chema mereu la un suc prin oras, sa mai vorbiti, sa va mai pupati, si cam atat, pentru ca nu doreste nimic serios.
Un barbat te va chema la o intalnire si va spune care ii sunt intentiile, anume ca vrea sa fie cu tine si doreste o relatie serioasa.

2. Baiatul cu care te vezi va dori sa vorbiti doar despre oameni, despre lucruri de zi cu zi, despre cat de urat e imbracat baiatul de la bar, si va spune tot felul de bancuri, pentru ca nu este in stare sa duca o conversatie la un nivel mai profund.
Barbatul va dori sa vorbiti despre carti, filme, muzica, istorie, dragoste, familie, copii si toate lucrurile cu care va confruntati in viata, doar ca el nu va dori sa aiba o discutie doar de dragul de a o avea, ci pentru ca vrea sa te cunoasca mai bine.

3. Baiatul cu care te intalnesti se gandeste doar la prezent si este interesat doar sa traiasca clipa.
Barbatul cu care te vei casatori, va fi interesat mereu de o familie alaturi de tine, va dori sa aiba copii, va dori sa fiti o familie unita si fericita. Asta nu inseamna ca doreste sa va casatoriti imediat, ci inseamna ca se gandeste cum ar fi viata alaturi de tine.

4. Atunci cand esti suparata si ii spui iubitului tau tot ce ai pe suflet, fie ca vrei, fie ca nu, acesta poate reactiona in doua feluri: Un baiat iti va intoarce inapoi cuvintele si te va trata in aceeasi maniera, incercand si mai tare sa te raneasca; Un barbat va asculta ceea ce ai de zis si va incerca sau va astepta sa te linistesti. In general iti va da impresia ca nu te baga in seama, dar asta doar pentru ca nu vrea sa va certati, si pentru ca vrea sa te impace si sa asculte ceea ce ai de zis, apoi sa te linisteasca si sa incerce sa schimbe lucrurile care te fac nefericita.

5. Un baiat va incerca sa te faca sa pari inferioara in fata lui dar si a prietenilor sai. Un baiat imatur va incerca mereu sa aiba ultimul cuvant. Un barbat nu iti va intoarce niciodata jignirile sau reprosurile, nici nu va da in tine, ci va incerca sa te calmeze.

6. Un baiat va incerca mereu sa se aranjeze, sa fie obsedat de cum arata si de cum se imbraca. De asemenea, iti va spune mereu sa te imbraci mai la moda, cum se imbraca si celelalte fete din gasca, ca sa nu il faci de ras in fata prietenilor.
Un barbat nu va fi deranjat ca nu esti machiata, ca iti sta parul in toate directiile sau ca ti-au iesit cateva cosuri. Un barbat nu va fi deranjat ca te-ai ingrasat 2-3 kilograme si te va iubi la fel de mult, asa cum esti.

7. Baiatul cu care te intalnesti va spune ca ii pare rau si ca te iubeste, doar ca sa incetezi si sa scape mai repede. Barbatul cu care ai vrea sa te casatoresti, va spune ca ii pare rau, din inima, si ca nu a vrut sa te raneasca, doar ca a pus interesele tale mai presus de ale lui.

8. Baiatul cu care te intalnesti va astepta mereu sa faci tu toate lucrurile si nu te va ajuta la nimic, pentru ca trebuie sa fie barbat in casa. Barbatul matur te va ajuta in gospodarie cat poate de mult si te va sustine cu toate treburile casei.

9. Baiatul cu care te intalnesti nu vrea sa iti cunoasca parintii pentru ca nu doreste nimic serios in viitor, dar barbatul cu care vei dori sa te casatoresti iti va cunoaste parintii si de cele mai multe ori va lasa o impresie buna.

10. Un baiat va fugi mereu de tine atunci cand vei avea o problema si te va lasa balta, pentru ca nu ii plac dramele. Un barbat matur va sta langa tine si va insista sa te descarci, pentru ca vrea sa aiba grija de tine si sa iti asculte toate problemele.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: