Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Si salatele pot sa ingrase


O salată cu prea mult dressing și cu ingrediente greșite poate face mai mult rău decât bine. Iata și de ce...

Dacă îți propui să treci la dietă, uită pentru o perioadă de salate, sau cel puțin uită de salatele restaurantelor. Știai că o salată de restaurant, cu un dressing, poate avea chiar și până la 1000 de calorii? Iar dacă o salată are atat de multe calorii, cum mai putem avea încredere în ce să mâncam și în ce nu?

Avem pregatite pentru acest articol, două doamne care ne-au spus din experiența personală, ce efecte pot avea salatele fără măsura, asupra kilogramelor noastre.

Doamna 1 - Pentru a evita un prânz greu la stomac, m-am gândit să aleg o salată la cantina de langa biroul meu. Desi era doar o cantina, salata era delicioasa, asta pentru că avea multă maioneza și mult dressing de barbecue (grătar) cu care m-am obișnuit în timp și am ajuns să fiu dependentă ca pe salatele mele să pun maioneză și multă carne. Aceste gustări mă făceau să mă simt adesea somnoroasă și leneșă la birou.
Doamna 2 - Mi-am zis să încep o dieta cu salate, acum vreo doua luni. Am început cu morcovi și unt de arahide peste. În fiecare zi consumam această gustare pentru ca era delicioasă și mă gândeam că este și ușoară, dar m-am înșelat. Odata cu timpul, kilogramele mele au crescut și au tot crescut, pentru că ajunsesem să pun unt de arahide tot timpul peste legume.

Experții susțin că oamenii atunci când aud de salată se gândesc imediat că o pot consuma în cantități industriale fără să se îngrașe absolut deloc. Ei cred ca orice ar amesteca în salată (pui prăjit, cașcaval, sosuri) nu le va afecta cu nimic greutatea, și că dacă este puțina salată în jur, aceasta va anula toate grăsimile. O salată de acest gen nu este deloc recomandată oamenilor cu tensiune foarte mare.

Sfatul nostru este să evitați dressingurile în cantități mari și să păstrați salatele ca fiind compuse doar din legume și atât, ca să fiți siguri că sunt bune pentru sănătatea dumneavoastra și că nici nu îngrașă.


Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: