Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Motive pentru care femeile se simt zilnic vinovate

În urma unui studiu, s-a descoperit faptul că 96% din femei se simt vinovate cel puțin o data pe zi, lucru ce are un efect distructiv asupra sănătății lor. Iata zece modalități prin care să scăpați de griji și să fiți mai fericite.

Nu petreceți suficient timp cu ai voștri copii
Un număr majoritar dintre mamele care lucrează, simt de foarte multe ori că nu petrec suficient timp alături de copiii lor. Dacă sunteți la locul de muncă și vă gândiți la copiii voștri, nu numai că nu veți da randamentul necesar, dar și copiii vor avea de suferit pe fondul anumitor penalizări pe care le puteți primi. Ca să evitați astfel de probleme, încercați să vă dedicați 100% locului în care sunteți și activității la care luați parte.

Nu reușiți să dați jos acele kilograme
Mai mult de 70% dintre femei sunt nemulțumite din cauza greutății lor. Fiecare ar dori să slăbească, indiferent de greutate dar după un anumit timp constată ca nu reușesc nici cum. Nu trebuie să vă simțiți vinovate că nu puteți slăbi, ci trebuie doar să fiți mai ambițioase și să nu faceți nicio excepție de la regulă. Încercați totuși să nu cădeți în extreme și să slăbiți prea mult pentru că depresia ar putea interveni ulterior, în viața dumneavoastră.

Cheltuitul banilor
Poate că shoppingul este într-adevăr distractiv, dar efectele de după v-ar putea face să vă simțiți vinovate, mai ales dacă ați cheltuit prea mulți bani. Cu toate acestea, dacă îi cheltuiți fie pe haine, fie pe o ședință spa, iar acestea vă relaxează, nu trebuie să vă simțiți vinovate întrucat aveti nevoie de o destresare din când în când, ca să nu clacați la un moment dat.

Partenerul dumneavoastra este nefericit
Dacă vă simțiți vinovate pentru că partenerul dumneavoastră este nefericit, și ar putea fi chiar din cauza voastră, ar trebui să stați cu el la o discuție și să vedeți cum puteți remedia împreună această problemă. După aceea, vedeți cum puteți ajunge la un compromis ca să vă schimbați puțin comportamentul și să fiți din nou fericiți.

Întârziați mereu
Câteodata, orice s-ar întâmpla, oricât am încerca să ajungem la timp, nu putem deoarece apar în calea noastră evenimente neprevăzute. Știți cu siguranță că veți întârzia la un eveniment dar nu aveți ce să faceți decât să așteptați liniștită în tren. Dacă în privința întârzierii nu aveți ce face, puteți măcar să profitați de moment și să alcătuiți o listă de cumpărături sau ceva, ca să nu pierdeți acel timp mai târziu. Dacă doar stați într-un loc și vă plângeți de lucrurile care vi se întâmplă, nu numai ca acele lucruri bune nu se vor întâmpla dar pe lângă că veți agrava situația, puteți să îi enervați și pe cei din jur.

Incapacitatea de a organiza evenimente reușite
Multe femei se plâng pentru faptul că nu reușesc să dea niște petreceri dorite, și că niciodata petrecerile lor nu ies așa cum și-ar fi plănuit, așa cum ar fi în filme. Cu toate acestea, dacă vă veți stresa foarte mult să faceți ca petrecerea dumneavoastră să fie reușită, cel mai probabil veți eșua. Cel mai bine este să acceptați că nu sunteți cea mai bună organizatoare, iar astfel veți lua acea presiune de pe umerii dumneavoastră, motiv pentru care și petrecerea va fi mult mai reușită.

Uitatul zilelor de naștere
Știm că nu o faci intenționat. De fapt dacă stăm să ne gândim, chiar și uitând multe zile de naștere, reușești să îți amintești mai multe decât partenerul tău. În general bărbații le cam uită. Nu trebuie să te învinovățești pentru că ai uitat, până la urmă trebuie să îți amintești că faci o grămadă de lucruri într-o zi și e normal să uiți câteva dintre ele. Cel mai bine este să îți ceri iertare, iar dacă persoana îți este cu adevărat prietenă, te va ierta. Dacă totuși nu o face, las-o o perioadă în pace, eventual îi va trece.

Petrece-ți timp cu tine
Să fii mereu superfemeia nu este atât de ușor precum pare, de fapt este foarte greu. Știm că toată lumea apelează la tine și tu încerci să îi ajuți pe toți, dar din când în când trebuie să le mai spui că ai nevoie de o
pauză, iar dacă țin la tine, te vor înțelege. Ai nevoie din când în când de o pauză că să te relaxezi și să te refaci.

Abandonatul părinților
Trebuie să te obișnuiești cu ideea că odată ce ai familia ta și te-ai așezat la propria casă, oricât s-ar supăra părinții tăi, tu nu vei putea să fii mereu lângă ei. Trebuie să știi de asemenea că indiferent ce vei face, ei mereu te vor judeca dar te vor și iubi în același timp. Chiar dacă uneori ești mai dură cu ei sau îi refuzi, încearcă sa fii măcar mai sensibila, până la urmă sunt părinții tăi.

Spune NU
Este greu să spui nu, în special celor pe care îi iubești, dar din când în când este nevoie și de acest lucru. Înainte să iei vreo decizie, gândește-te la ea și analizeaz-o foarte bine, observând cât de benifică este aceasta atât pentru tine cât și pentru ceilalți, mai apoi putând să spui DA sau NU. Poate de multe ori vei supăra, dar într-un final îți va fi mai bine și tie, și lor. Dacă le spui NU, ajută-i spunându-le totuși ce alte metode ar exista pentru ca ei să își rezolve problemele.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: