Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Glume pe care barbatii nu le agreeaza

Oricât de glumeți ar fi bărbații, sunt câteva glume pe care nici măcar ei nu le agreează, motiv pentru care este bine să le evitați. Poate că nu știați, dar și bărbații au latura lor sensibilă.

Ceea ce trebuie să rețineți, doamnelor, este că glumitul într-o relație este chiar în regulă, iar râsul o face sănătoasă. În general oamenii cu adevărat glumeți vor avea și un simț al autoironiei, așa că nu se vor supăra pentru câteva glume, dar nu e bine nici să exagerați. Sunt câteva subiecte pe care e bine să le evitați, daca aveti chef de glume, și dacă vreți să nu vă certați cu partenerul dumneavoastră.

Orice ar zice femeile sau anumiți specialiști, bărbații nu își doresc să chelească, iar atunci când acest fenomen începe în viața lor, este bine să nu glumiți pe aceasta seamă, întrucât ei chiar suferă datorită acestui aspect. Bărbații în general știu, și sunt conștienți când chelesc, motiv pentru care nu au deloc nevoie să le reamintiți acest lucru.

Nu glumiți nici despre salariu. Bărbații sunt învățați de mici că vor trebui să caștige mai mult decât partenera lor. De aceea se vor simți jigniți atunci când cineva le reamintește că soția câștigă mai bine. Poate că aceste idei par învechite, dar bărbații nu suportă ideea ca o femeie să câștige mai mult ca ei și pe deasupra să îi mai și întrețină. (Știm că există undeva acolo și bărbați cărora nu le place să muncească și se lasă întreținuți de femei, dar aici vorbim de bărbații adevărați.) Bărbații care câștigă mai puțin decât partenerele lor au declarat că sunt mândri de acestea, dar nu le place să fie priviți ca niște păpuși masculine, care nu sunt în stare de nimic.

Așadar, doamnelor, data vitoare când faceți glume alături de bărbatul dumneavoastră, evitați glumele despre chelie, despre salarii sau despre mărimea penisului. Până la urmă, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea să vi se repete într-una că sunteți prea grase sau că aveți sânii prea mici. Evident, regulile de mai sus se aplica și bărbaților.


Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: