Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Este barbatul tau imatur?

Dintotdeauna, anumite femei au fost puțin frustrate când venea vorba de maturitatea partenerilor lor. De cele mai multe ori, femeile ajungeau să se îndrăgostească de bărbați total imaturi. Cu toate acestea, imaturitatea este de fapt un semn al instabilității emoționale, așadar poate că nu este neapărat vina lui.

Astazi vom prezenta cateva semne care dau un barbat imatur, de gol.

Îi este frică să își ia un angajament
Poate că nu vrea să își ia un angajament în general, poate nu este vorba doar de tine. Să îl faci să petreacă mai mult timp cu tine este ca și cum i-ai rupe un deget, adică la fel de dureros.

Nu-și recunoaște greșelile
Preferă mai degrabă să arate cu degetul către ceilalți, pentru că nu e genul care să își accepte prea ușor greșeala. Iar daca totuși reușești să îl încolțești, tot va reuși probabil sa schimbe subiectul sau să dea cumva vina pe altcineva.

Nu a avut niciodată o relație importanta
Atunci când vorbiți despre relații din trecut, se pare că el nu a zis niciodata că ar fi avut una mai lunga. În schimb, ți-a povestit doar despre cât de multe prietene a avut el de o noapte.

Este indecis
Ți s-a părut că de multe ori ezită să ia el deciziile importante și că te lasă doar pe tine sa faci asta? Bărbații de acest gen evită să își facă planuri de viitor în ceea ce privește relația voastră, de aceea te lasă pe tine, pentru că cel mai probabil, nu îl interesează.

Nu are planuri de viitor
Sunt bărbați care nu au planuri de viitor și care trăiesc clipa, trăiesc doar de pe o zi pe cealaltă. Ei nu au idee ce vor face mâine, dar nu îi preocupă prea tare deoarece se vor descurca ei cumva. Acești bărbați nu vor ajunge departe pe scara profesională dar nici nu vor avea o familie fericită.

Ce faci dacă ești căsătorită cu un bărbat de acest gen?

EI bine, se spune că femeile se maturizează mai repede decât bărbații. Una dintre greșelile femeilor legate de bărbații iresponsabili, este aceea că în timp se obișnuiesc cu acest comportament și ajung să îi lase în pace. Trebuie să vă faceți soții să sufere de pe urma iresponsabilității lor. Nu începeți să urlați sau să vă certați cu el, puteți pur și simplu să nu îi pregătiți masa și să îl lăsați să se descurce. Va înțelege cu timpul că și el trebuie să facă anumite lucruri în casă.

Comunicați mai mult
Chiar dacă femeile conștientizează anumite probleme, preferă să le țină în ele și să nu le spuna bărbaților lor nimic. Ei bine, doamnelor, trebuie să știți că psihicul domnilor difera de al dumneavoastră, iar ei nu vor conștientiza o problema dacă nu îi comunicați problema respectiva, oricât vă doriți acest lucru. Din păcate bărbații nu pot citi creiere la fel cum nici dumneavoastra nu gândiți anumite soluții într-o manieră mult mai simplă. Comunicați-i tot ce aveți pe suflet și poate va înțelege.

Nu luați decizii singură
Implicați-vă mereu familia în aceste lucruri. Dacă ceva nu merge în relația voastră încercați să rezolvati această problemă cu întreaga familie. Chiar și copiii pot veni cu anumite metode sau idei bune.

Apelați la un psiholog
Nu este nicio rușine să apelați la un psiholog care să vă analizeze problemele și să vă ajute în acest sens.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: